Hirdetés
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Valahol ott keresek, párom valamennyivel többet, és nem mondanám hogy minőségileg jobban toljuk mint mondjuk öt éve, pedig akkor fele ennyit kerestem/ünk. Nem élünk pazarló életmódot, hitel csak a lakáson van egy kevés, mégsem lapátolom az anyagi bevételt. Fura hogy elértéktelenődött a fizetőeszközünk.
-
Vérboci
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
én 300 nettónál azért jóval többet hozok haza, de speciel a zasszony meg csak a felét.
nyilván az igényeink is inflálódnak, de mivel elég nélkülözős gyerekkorból jövök (sajnos annak minden pszichológiai tünetével a mai napig), nem tudok nyugodt szívvel, szó nélkül kiadni mondjuk 4000 forintot valami közepes éttermi kajára, ha az 1 éve csak 3000 volt, és én nem keresek 30%-kal többet. hová lesz az az 1000 forint?persze az is érdekes hatás, hogy a kisker árak mennek felfele, az autóipar ugyanekkor folyamatos árcsökkentést követel \ ír elő a beszállítói láncban.
Új hozzászólás Aktív témák
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest