Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
Olvasgattam, és hát köszönöm neked h megemlékeztél rólam is

------------------------------------------------------------------------------------------------------A nyitás meg vicc. És még mindig ott vagyok - bár lehet h befalazott állapotom ebben nem segít - hogy nem látom az eleget hangsúlyozott oltás utáni fertőzőképességet és megbetegedést. Remélem nem lesz nagyobb a baj, de nagyon tartok tőle h hamvába hullt a reményem.
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
várj te még azzal, messze még a péntek. az igazi megfejtések mindig péntek reggel a kossuthon jutnak a főni eszébe.
totális iskola nyitás is volt már 19-re tervezve, aztán a középiskola átment májusra, most meg már az általános iskola felső tagozat is.
még egy kicsit gondolkozik a mester, aztán rájön, hogy minél fiatalabb a gyerek, annál fiatalabb a szülője is, tehát annál kevésbé van beoltva, tehát satöbbi.
én rohadtul nem örülök, hogy jövő héten iskolába és óvodába kellene vinnem a gyerekeimet.
az ovi nyilván offolható, de suliból itthon maradni maszek módon nincs reális esély -
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
hétharmadának
A het typoja, felrohogtem, sorry
Amugy teljes agyrem a nyitas.
Oke, van 3M oltott, de meg ahhoz is hetek kellenek, hogy kialakuljon egy olyan szintu vedettseg, amivel az illeto valoszinuleg komoly tunetek nelkul megussza. Ettol meg kivaloan terjeszt.
Szoval van kb. 1.5M vedett ember (aki mar regebben kapott oltast), terjesztesre meg ebbol is alkalmas 1M, de nyissunk. Mi baj lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest