Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
valószínűleg hatalmas szórás volt minőségben, egyedi kivitelezésben.
Azon múlt az egész, hogy hogy csinálták meg, mekkora rés maradt a csövek mellett, vezetékek mellett (konnektoroknál 1 centire voltál a szomszéd konnektorától, és hogy éppen milyen volt a szomszédod. Amúgy nemhogy a tüsszentés, hanem a sima beszéd is..
És amúgy az "új" társasházak zöme is tudja ezeket, ha beleolvasol a különböző fórumokba, miket írnak a lakók.Én 10 évig laktam panelházben, mielőtt ideköltöztünk, és állítom, hogy összességében kevesebbet tudtam a szomszédaimról, mint itt.
De ez nagyon szerencse-függő. -
tbs
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
panelja valogatja.
a mienk is sirbolt-csendes volt kb., pedig a falszomszedunk rendszeresen zongorazott (igazin!) - a folyoson lehetett hallani, nalunk nem.
amikor epult a lakasunk, gondosan ugyeltem ra hogy a mi padlonk fasza legyen. de arra nem gondoltam, hogy a folottunk levot is felugyeljem...
illetve az egyik oldalszomszedunknal megcsinaltuk a hangszigetelest felesben - azota jok vagyunk onnan, a masik oldalon meg miota meghalt a csendes ur, azota kellemetlen a hangereje az ujonnan odakerulteknek... meg nem ertek el a turelmem hatarat (videki hazbol felkoltozott, kiabalva kommunikalo pitcha es pasikaja), de gondosan feszegetik.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Futás, futópályák
- Steam Deck
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a mienk is sirbolt-csendes volt kb., pedig a falszomszedunk rendszeresen zongorazott (igazin!) - a folyoson lehetett hallani, nalunk nem.
illetve az egyik oldalszomszedunknal megcsinaltuk a hangszigetelest felesben - azota jok vagyunk onnan, a masik oldalon meg miota meghalt a csendes ur, azota kellemetlen a hangereje az ujonnan odakerulteknek... meg nem ertek el a turelmem hatarat (videki hazbol felkoltozott, kiabalva kommunikalo pitcha es pasikaja), de gondosan feszegetik.. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)