Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
én most egészen komolyan elgondolkodtam rajta, hogy költözzünk ki a picsába Szardíniára. eladnám a fostos kis házat, abból vehetnénk egy kis lakást ott, ami közel van a reptérhez, közel van a tengerparthoz, és a fejünk nem fájna. amíg feléljük a tartalélkokat, addig megtanulnék rendesen olaszul, és elmehetnék mosogatni valahova, asszony meg úgyis találna valami "rendes" állást, amiből a rezsin kívül futná kenyérre is.
nyaralómat otthon kiadhatnám, abból is jönne valami lé. néha hazaugranék, hisz max 2,5 óra repülővel. a traktort ha eladnám, abból valami fost kint is lehetne venni.
aztán fizethetném az adó tetejére az adót, vehetném duplaáron a petrezselymet, meg még anyámkínja mit... minél többet iszom, annál jobban gondolkodom rajta, aztán elvetem az ötletet. aztán megint elkezdek 50m2es kislakásokat nézni odakint... és már jönnek is az álláshirdetések

nem lennék a magam helyében, de máséban sem, aki átlagembernek számít. gyerek még nincs, de nem tudom, erre a világra akarunk-e egyáltalán...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Battlefield 6
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Linux haladóknak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi