Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Szerintem meg van, mert ameddig elottem lassabban mennek a belso savban, addig en azt elozes celejabol hasznalom, es jobbra tartasi kotelezettsegem akkor van, ha az elozest befejeztem.
Hat keresd meg akkor ezt a reszt, mert en nem talalom. Olyan van, hogy csak akkor maradhatsz bent, ha nem akadalyozod a mogotted gyorsabban haladot (tehat aki utoler), illetve ha olyan eros a forgalom, hogy nem lehet kimenni, akkor maradhatsz. Olyan, hogy elotted is van valaki, de amugy kimehetnel, de megsem kell, olyan nincs benne , de akkor keresd meg.Meg ha meg is magyarazod magadnak, hogy de ilyen van (nincs), akkor is ott van meg az a resze, hogy aki kozuton megmutatni, oktatni, leckeztetni akar az mind mehet a sunyiba, egy kategoria azzal, aki 70 cm-re jon hatulrol.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest