- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Szerintem meg van, mert ameddig elottem lassabban mennek a belso savban, addig en azt elozes celejabol hasznalom, es jobbra tartasi kotelezettsegem akkor van, ha az elozest befejeztem.
Hat keresd meg akkor ezt a reszt, mert en nem talalom. Olyan van, hogy csak akkor maradhatsz bent, ha nem akadalyozod a mogotted gyorsabban haladot (tehat aki utoler), illetve ha olyan eros a forgalom, hogy nem lehet kimenni, akkor maradhatsz. Olyan, hogy elotted is van valaki, de amugy kimehetnel, de megsem kell, olyan nincs benne , de akkor keresd meg.Meg ha meg is magyarazod magadnak, hogy de ilyen van (nincs), akkor is ott van meg az a resze, hogy aki kozuton megmutatni, oktatni, leckeztetni akar az mind mehet a sunyiba, egy kategoria azzal, aki 70 cm-re jon hatulrol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Hobby elektronika
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi ligába lépett a Redmi A szréria
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest