Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Szerintem meg van, mert ameddig elottem lassabban mennek a belso savban, addig en azt elozes celejabol hasznalom, es jobbra tartasi kotelezettsegem akkor van, ha az elozest befejeztem.
Hat keresd meg akkor ezt a reszt, mert en nem talalom. Olyan van, hogy csak akkor maradhatsz bent, ha nem akadalyozod a mogotted gyorsabban haladot (tehat aki utoler), illetve ha olyan eros a forgalom, hogy nem lehet kimenni, akkor maradhatsz. Olyan, hogy elotted is van valaki, de amugy kimehetnel, de megsem kell, olyan nincs benne , de akkor keresd meg.Meg ha meg is magyarazod magadnak, hogy de ilyen van (nincs), akkor is ott van meg az a resze, hogy aki kozuton megmutatni, oktatni, leckeztetni akar az mind mehet a sunyiba, egy kategoria azzal, aki 70 cm-re jon hatulrol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey Neo Miniled S49AG952 240Hz
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest