Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Én meg a bagósokat vonzom rendületlen. Aszondja idegenvezető, hogy az apartmanokban tilos a dohányzás, cserébe a nemdohányzók is tegyenek annyi kompromisszumot, hogy elnézik az erkélyen dohányzást. Hogy mivan? Tehát a nemdohányzók tűzbiztonsági okból nem dohányozhatnak, és akkor a nemdohányzó részére ez a dohányzó kompromisszuma, hogy nem füstöli tele az apartmant, meg nem gyújtja fel? És akkor ő bagózhat az erkélyen, cserébe én? Szóval most mindenki az erkélyen füstöl, kb. 50-ből 35 ember, és mivel meleg van, erkélyajtók nyitva, aki nincs résen, annak a szobája olyan szagú mint régen a falusi kocsmák, ÉS, még az is lehet hogy a bagós addig a sajátját becsukja. De én vagyok a köcsög, hogy nem szeretem a bagószagot.
Továbbá a helység huzata többnyire észak-déli, az erkély és a bagósok délen van, de amint hallom csattanni a gyújtót, a kibaszott huzat megfordul, és a déli erkélytől szívja át a füstöt mindenen.
Jó, szerencsére hagymát, fokhagymát, babot enni nem tilos az apartmanban, és az erkélyen fingani sem. Mert milyen fura, hogy a dohányzás és más lakóhelységének befüstölése bocsánatos bűn, sőt, divatos, trendi dolog, de fingani nem. Pedig a mesterséges dohányzás nélkül lehet élni, a nem fingásba viszont meg lehet dögleni. Mégis, egyik fúj, undorító, másik viszont milyen kellemes trendi. Hát, ez az én kompromisszumom. Te bagózol, én fingok. Neked az öngyújtód csattan 5 percenként, nekem a seggem. És szagoljuk egymásét.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
reggel kelek kicsit Kora ban, es uszok egy jot, aztan irany a pakozdi csata :)