Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az lehetséges hogy hogy buta következtetést vontam le, ha így történt, elismerem a hibámat. Viszont a két adat között eltelt egy kis idő, utána persze változtak az arányszámok, vagy javításra/pontosításra kerültek. Semmilyen rejtvény nem volt, pusztán egy célzott link, egy célzott topikkal, ahol kivesézhető a téma. Igen, szerettem volna itt lezárni a témát, mert ez a SARS-CoV-2 vírus sokkal szerteágazóbb téma mint hogy itt analizáljam (már amit olvastam, tudok róla). Eleve butaság az #70594-ban leírt megbetegedésekkel összehasonlítani. Miért tenném, mi közük egymáshoz? Hepatitis melyik fajtája? Pusztán statisztikailag, vagy személyesen is van tapasztalat ezekkel a megbetegedésekkel? Vírusok mutálódott formája is benne van a pakliban? Másrészt úgy gondolom hogy írott formában mint formalitásban, mind pedig szofisztikailag megütöttem egy bizonyos mércét (adott weblaphoz mérten), amiben egyfajta tiszteletet is fejeztem ki azokkal szemben akiknek szántam hsz.-em. Nem csak odahányva E/2-ben odapötyögve, kocsmatöltelék, fasírtgolyó stílusban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pánik a memóriapiacon
- E-roller topik
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- FIFA 16 Playstation 4
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest