Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
Az lehetséges hogy hogy buta következtetést vontam le, ha így történt, elismerem a hibámat. Viszont a két adat között eltelt egy kis idő, utána persze változtak az arányszámok, vagy javításra/pontosításra kerültek. Semmilyen rejtvény nem volt, pusztán egy célzott link, egy célzott topikkal, ahol kivesézhető a téma. Igen, szerettem volna itt lezárni a témát, mert ez a SARS-CoV-2 vírus sokkal szerteágazóbb téma mint hogy itt analizáljam (már amit olvastam, tudok róla). Eleve butaság az #70594-ban leírt megbetegedésekkel összehasonlítani. Miért tenném, mi közük egymáshoz? Hepatitis melyik fajtája? Pusztán statisztikailag, vagy személyesen is van tapasztalat ezekkel a megbetegedésekkel? Vírusok mutálódott formája is benne van a pakliban? Másrészt úgy gondolom hogy írott formában mint formalitásban, mind pedig szofisztikailag megütöttem egy bizonyos mércét (adott weblaphoz mérten), amiben egyfajta tiszteletet is fejeztem ki azokkal szemben akiknek szántam hsz.-em. Nem csak odahányva E/2-ben odapötyögve, kocsmatöltelék, fasírtgolyó stílusban.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone X 64Gb akku 100%
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 5600MHz CMH32GX5M2B5600C40K
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest