Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Az alattunk lévő lalkók albérlőként vannak jelen.Nah most azóta folyamatosan üvöltöznek,éjjel kettőkor mosnak és orszívóznak,jaj és úgy jár ide a rendőr/mentő mint én a közértbe...A csaj drog v gyógyszerfüggő és a pasi meg szerintem bolond,folyton üvöltözik vele.Tulajként az elköltözést fontolgatom.Szóltam a tulajnak a válasz annyi volt "még nem érkezett panasz"
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
együttérzek...
kitartás... illetve költözz el. -
törölt tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nézd a jó oldalát, jobb mint egy zongora
Amúgy venni kellene a másiknak is egyet. Azt már sztem a szülők sem viselnék el . Megmondom őszintén fogalmam sincs ilyenkor mert ha a gyerek furulyázni tanul meg kell adni neki a lehetőséget, hogy otthon is gyakoroljon valamennyit. -
lenox
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Delta Force (2024)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy venni kellene a másiknak is egyet. Azt már sztem a szülők sem viselnék el . Megmondom őszintén fogalmam sincs ilyenkor mert ha a gyerek furulyázni tanul meg kell adni neki a lehetőséget, hogy otthon is gyakoroljon valamennyit.