Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Milyen TV-t vegyek?
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ápdét2: Kiderült, hogy feltehetőleg az ie egyáltalán nem, Chrome-on talán, FF-en pedig elvileg működik a netbank, de csak akkor, ha a legújabb verziója van telepítve. Azért szuper, mert az FF nem frissíthető csak admin joggal. OK, igényeljünk valamit a szervizdeszktől. Mondom nekik apdételtetném a gépen lévő FF-et. Azt nem lehet, mert az nem támogatott applikáció. (Gondoltam az azért fasza, mert két éve mikor kaptuk a gépeket, még szó nélkül dobták rá mikor kértem előtelepítésben) De ha akarom én letölthetem magamnak. Mondom OK, de telepíteni nem tudom mert admin jog kell. OK, mutassam meg hol kéri, mert szuportot tudnak adni hozzá ha kell. Paradoxon, de mindegy. Átvette a gépet, elindítom a telepítést, kéri az admint, beírja, nyomjuk hogy Run, elindul a telepítő, és nem történt semmi. Ment a csík veszettül, de negyedóra alatt semmi nem történt. Közben bezártam a FF főablakot hátha az fogja meg, de nem. Vártunk így egy darabig, aztán kilépett a gépemből, majd én is elkezdtem volna bezárni a telepítőt, amikor kiírta, hogy Hoppá, valami nem sikerült a telepítésben, próbáljam újra, kattintsak. Megtörtént, feljött egy olyan oldal, ahonnan nem a telepítőtelepítő 314kByte-os vackát, hanem a 61 Megás telepítőt magát ajánlotta fel. Mondom mindegy, úgyse tudom admin nélkül, de azért lehúztam, ráindítottam. Nyilván kérte az admin jelszót. Na mondom fasza, akkor inkább hagyjuk az egészet a p.csába. Rányomok hogy Cancel, erre feltelepítette...

És mitadisten, igaz hogy krvalassan, de végül belépett a netbankba. Hurrá
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 11th 2025 128 GB
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest