- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Hobby elektronika
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viszlát
üzenetére
Mellém ma a szigetvári benzinkúton parkoltak így, kb. 10 centire a tükrömtől egy kisteherautóval, úgy, hogy a szomszéd kútfejek közül kettő üres volt... Aztán elment. Közben kihasználva az alkalmat, beraktam a hátsó ülésre a táskámat, és az alatt az egy másodperc alatt, míg átértem az első ajtóhoz, hogy beszálljak, egy újabb versenyző érkezett, és rámdudált, hogy mit keresek én ott. Látható volt, hogy éppen szállok be, de nem tudott volna két másodpercet várni. Na mindegy, kedvesen üvöltöztünk egymással pár másodpercig, majd az anyósülésről kiszólt baltaarcú anyu, hogy najó, mennyé' mán' innen...
Így viszonyulnak emberek egymáshoz ma Magyarországon. Mindegy, én ritkán üvöltök másokkal, de ma azért sikerült
Amúgy ma olyan utakon es olyan falvakon jöttem át Baranyában, hogy ahhoz képest Bosznia fejlett vidék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest