Hirdetés
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
Megmondtak, hogy a szakmai reszen gyengenek bizonyultam. Valoban, tenyleg, ugyanis full stack dev vagyok, igy nem jutott elsore eszembe az indexof az egyik kerdesre megoldasnak, sem a filter, hanem mast mondtam.
Nem voltam confident, de hat hogy is lennek, hiszen nem csak full stack vagyok hanem 3 kulonbozo pipelineban full stack, az utobbi egy evben. Osszevissza kerulok projektrol projektre, egyik rendszerben ezt, masikban azt kell hasznalni, persze amit nem hasznalok, az torlodik a memoriabol es ido mire visszarazodok.
emvy: szerintem a szakmai tudasom sajnos rosszabb mint ket evvel ezelott. Hiaba tanultam meg azota uj dolgokat, de annyira sok az uj dolog, hogy mindenben csak erintolegesen vagyok ott, sehol sem kiemelkedo. Vagy ragyurok egyre de nagyon - folyamatban , ReactJS - vagy valami mas teruelt fele kell fordulnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Hardcore café
- Sorozatok
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest