Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Pentax DSLR topic
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nekem mindig akkor akartak több pénzt adni, amikor felmondtam.
Persze hamar belátták, hogy annyit úgysem 'tudnak' (ez külön jó poén egyébként) adni, mint amennyit az új helyen keresnék, szóval elbúcsúztunk. A legutolsó munkahelyen meg ugye eleve úgy mentem be a főnökhöz, hogy ebből emigráció lesz, úgyhogy meg sem próbálkozott emeléssel, hanem ő gratulált elsőként. 
p
-
BlacKSouL
addikt
Az attól is függ, mennyi volt a "próbaidő". Hivatalos 3 hónap, vagy nemhivatalos sok. Rutinos rókák akiknek nincs vesztenivalójuk rögtön első nap megkérdezik mikor volt a legutóbbi bérfejlesztés, és mikor lesz a következő
Mondjuk ha látványosan van mit neked köszönni, akkor lehet nyomulni jobban, ha csak úgy ott vagy, akkor is lehet, csak üveges tekintettel merednek majd rád. Azért illik legalább 1 évet zökkenőmentesen eltölteni egy helyen. Persze vannak olyan helyek, ahol az emberhez "b.sznak" mindig valamennyit csak úgy... de ez vagy ritka, vagy sokat kell nyalni érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Képregény topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Napelem
- További aktív témák...
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze hamar belátták, hogy annyit úgysem 'tudnak' (ez külön jó poén egyébként) adni, mint amennyit az új helyen keresnék, szóval elbúcsúztunk. A legutolsó munkahelyen meg ugye eleve úgy mentem be a főnökhöz, hogy ebből emigráció lesz, úgyhogy meg sem próbálkozott emeléssel, hanem ő gratulált elsőként. 
Mondjuk ha látványosan van mit neked köszönni, akkor lehet nyomulni jobban, ha csak úgy ott vagy, akkor is lehet, csak üveges tekintettel merednek majd rád. Azért illik legalább 1 évet zökkenőmentesen eltölteni egy helyen. Persze vannak olyan helyek, ahol az emberhez "b.sznak" mindig valamennyit csak úgy... de ez vagy ritka, vagy sokat kell nyalni érte.