Hirdetés
- Apple asztali gépek
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- 3D nyomtatás
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nekem mindig akkor akartak több pénzt adni, amikor felmondtam.
Persze hamar belátták, hogy annyit úgysem 'tudnak' (ez külön jó poén egyébként) adni, mint amennyit az új helyen keresnék, szóval elbúcsúztunk. A legutolsó munkahelyen meg ugye eleve úgy mentem be a főnökhöz, hogy ebből emigráció lesz, úgyhogy meg sem próbálkozott emeléssel, hanem ő gratulált elsőként. 
p
-
BlacKSouL
addikt
Az attól is függ, mennyi volt a "próbaidő". Hivatalos 3 hónap, vagy nemhivatalos sok. Rutinos rókák akiknek nincs vesztenivalójuk rögtön első nap megkérdezik mikor volt a legutóbbi bérfejlesztés, és mikor lesz a következő
Mondjuk ha látványosan van mit neked köszönni, akkor lehet nyomulni jobban, ha csak úgy ott vagy, akkor is lehet, csak üveges tekintettel merednek majd rád. Azért illik legalább 1 évet zökkenőmentesen eltölteni egy helyen. Persze vannak olyan helyek, ahol az emberhez "b.sznak" mindig valamennyit csak úgy... de ez vagy ritka, vagy sokat kell nyalni érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze hamar belátták, hogy annyit úgysem 'tudnak' (ez külön jó poén egyébként) adni, mint amennyit az új helyen keresnék, szóval elbúcsúztunk. A legutolsó munkahelyen meg ugye eleve úgy mentem be a főnökhöz, hogy ebből emigráció lesz, úgyhogy meg sem próbálkozott emeléssel, hanem ő gratulált elsőként. 
Mondjuk ha látványosan van mit neked köszönni, akkor lehet nyomulni jobban, ha csak úgy ott vagy, akkor is lehet, csak üveges tekintettel merednek majd rád. Azért illik legalább 1 évet zökkenőmentesen eltölteni egy helyen. Persze vannak olyan helyek, ahol az emberhez "b.sznak" mindig valamennyit csak úgy... de ez vagy ritka, vagy sokat kell nyalni érte.