Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt vízhűtés
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Nekem már annyit se volt hajlandó senki megcsinálni, hogy a gyári alapjárati 650-es fordulatszámot feltegye 700-ra. Ugyanis 650-en pont úgy remeg az egész, tökéletesen eltalálva a rendszer sajátfrekvenciáját, hogy elhanyagoltabb hölgyismerőseim mindig sóhajtozva ültek mellettem a pirosnál, míg rá nem jöttem a vibráció okozta mellékhatásokra. 700 körülre pöccintve viszont olyan vibrációmentesen jár, hogy V12-esek is csak hümmögve állhatnának mellette.
De nem, Hayashima Fushimishi anno így lőtte be, ezért meleg motorral minden ilyen kocsi 5 személyes gruppenvibrátorként funkcionál. Mondjuk japánokból kiindulva ez annyira nem is meglepő. -
válasz
bandus
üzenetére
Chipelés felejtős, vagy át kell írni a teljes motorvezérlő elektronikát (pl.: Rigotech), vagy egy már átírtat beletenni. Egy kis beépíthető plusz modultól csak annyit fog érzékelni az autó mint ha hidegen járna, ezáltal több üzemanyagot présel az égéstérbe, viszont ez igen káros mellékhatásokkal jár.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- OpenMediaVault
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA VI
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gaming notebook topik
- Háztartási gépek
- Óra topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest