- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Más életmód, más hatások. Van aki magának gyűjtögeti az ennivalót, és szinte észrevétlenül beleolvad a környezetébe, van aki meg csak szaporodik és feleszi az egyesek által csak úgy elészórt segélyt aztán meg tőle hangos és vele van tele az utca..
Budapestet példának hoztam, ott fordultam meg gyakrabban ahol a jelenséggel találkoztam akkoriban, amikor itt még nem volt jellemző. Annyira nem volt más mint a balkáni, hogy amikor néha 1-1 tenyésztett galamb leszállt az erkélyen megpihenni, gyűrűtől függetlenül is messziről látni lehetett, hogy nem helyi. Most meg szó szerint egyetlen darab balkánit nem látok, csak ezeket a tömeges sötéteket. Amazoknak amúgy kiszórhattak bármit az utcára, mind a verebek ették fel. Ezek meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- Apple Watch S11 46mm - fekete, full doboz - Apple garancia (106)
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- NVIDIA GEFORCE4 MX 4000 64 MB RETRO AGP VIDEOKÁRTYA
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest