Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem a fogaskeréknél lévő beállítás nem ér semmit. Eddig magyar találatok volt beállítva, természetesen minden német találatot megjelenített. Aztán egy idő után átállt magyarra, de még mindig sokkal inkább talál angol nyelvűeket, csak néha közészór magyart is. Aztán a térképet próbáltam google.de alól is, meg google.com alól is, mindkét esetben átállítottam, hogy csak angol találatokat hozzon, de a térkép rá se baszik, ugyanúgy Fiume, meg Póla, meg Károlyváros, meg Abbázia van rajta.
Szóval egyéb ötlet? mod: na most ismét bezártam, újraindítottam a FF-t, és most átállt helyi elnevezésekre
ami azért vicces, mert alapból privát módban vagyok, vagyis nem ment kukit... ezek szerint nem itt helyi kukiban menti, hanem odafent? 
Peterke: igen, éppen emiatt szeretném én is. Noha elvileg nem a gmaps szerint fogok navigálni bárhol is, de most keresgélés közben sem mindig értem mit akarok keresni..
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 26
- Path of Exile (ARPG)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Home server / házi szerver építése
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung kuponkunyeráló
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ami azért vicces, mert alapból privát módban vagyok, vagyis nem ment kukit... ezek szerint nem itt helyi kukiban menti, hanem odafent?