Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Ehhez a mini PC-hez egyszerűen csatlakoztathatunk külső videokártyát
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem a fogaskeréknél lévő beállítás nem ér semmit. Eddig magyar találatok volt beállítva, természetesen minden német találatot megjelenített. Aztán egy idő után átállt magyarra, de még mindig sokkal inkább talál angol nyelvűeket, csak néha közészór magyart is. Aztán a térképet próbáltam google.de alól is, meg google.com alól is, mindkét esetben átállítottam, hogy csak angol találatokat hozzon, de a térkép rá se baszik, ugyanúgy Fiume, meg Póla, meg Károlyváros, meg Abbázia van rajta.
Szóval egyéb ötlet? mod: na most ismét bezártam, újraindítottam a FF-t, és most átállt helyi elnevezésekre
ami azért vicces, mert alapból privát módban vagyok, vagyis nem ment kukit... ezek szerint nem itt helyi kukiban menti, hanem odafent? 
Peterke: igen, éppen emiatt szeretném én is. Noha elvileg nem a gmaps szerint fogok navigálni bárhol is, de most keresgélés közben sem mindig értem mit akarok keresni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Torrent meghívó kunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ami azért vicces, mert alapból privát módban vagyok, vagyis nem ment kukit... ezek szerint nem itt helyi kukiban menti, hanem odafent?