Hirdetés
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- RAM topik
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor kerlek ne az en hozzaszolasomra kuldd valaszekent, hanem annak, aki korabban felhozta a 40 nm-t.
Optimalis megoldas meg mindenkinek annyi, amennyiben jol erzi magat, szerintem. En rettenetesen utalok takaritani, ugyhogy olyan helyek kellenek, ahova el lehet pakolni, ( akar egy kis kinti shed is, hogy ne a lakasban halmozodjon a sok doboz), dea nagyobb lakas tobb takaritas, es a roomba sem maszik fel a polcra, vagy torli le az asztalt.
Amugy nem en kerestem a bajt, te kezdtel neki , hogy "40 m2 egy egyszobás garzon, ahol egy helyiség az előtér, a konyha és az egyetlen szoba, ha szerencséd vana, akkor egy kisebb kád még elfér a fürdőben, de valószínűbb, hogy eleve csak egy zuhanyzó van benne, amiből ha kilépsz, átesel a wc-n." vagy "Azért ugyanúgy ne essünk túlzásokba, mint a 300 m2-es villával" vagy " de azért már 2 személynek is ott kezdődik az összkomfort, hogy legalább egy külön nappali, és egy olyan hálószoba legyen már, ahol nem csak egy 140x200-as ágy fér el,"
Most mond azt, hogy ebben nulla lenezes van. Nem ugy tunik. Mintha globalis igazsagot fogalmaznal meg, hogy mindenkinek ott kezdodik az osszkomfort, ahol neked.
Mindegy. Megszoktam mar toled.
Mondjuk tenyleg kinottuk mar a lakast, ugyanis elkezdtunk a gyereknek is felhalmozni cuccokat, rengeteg doboz varja a koltozest, plusz bekerult egy sporteszkoz is a lakasba, ami eleg nagy helyet foglal, de ez mas teszta. 3-3.5 eviog siman elfertunk benne. Kenyelmesen.
EQMontoya: hozhatod, de peterket csipos/eles modorat o maga is elismeri. Ha mar a 40 nm-es dologra reagalt, tette volna annak, aki eloszor felhozta, tudja , hogy nem szeretem az ilyesmit, de csakazertis nekem irja. O ugy el ahogy akar, lesz.rom, de ne kosson mar belem, mert nekem mashogy felel meg. Mert ha ezt csinalja, akkor azt en viszom nem fogom lesz.rni, hanem elkuldom melegebb eghajlatra. Akar hisztinek tunik, akar nem. Vonatkozik a masik jomadarra is, akinek 400 ezer alatt nincs se ora, se bringa,
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Gumi és felni topik
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Házimozi haladó szinten
- Path of Exile (ARPG)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- További aktív témák...
- DELL Latitude 3380,13.3",HD,i3-6006U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN10
- Garanciális Lenovo Legion Pro 5 // AMD Ryzen 9 8945HX // 32GB RAM // 2TB SSD // RTX 5060
- Pioneer-Panasonic-Sony
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Garmin Marq 2 Adventurer Garanciális (2026.04.), ÚJ gyári szíjakkal, Full Set
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest