Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ez az egész annyira szembe megy a józan ésszel és az értelemmel, hogy megfogalmazni se tudom, mit érzek (illetve annyit igen, hogy inkább visszafelé fejlődünk, mint annyi más téren). Arra még kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz majd olcsóbb felvenni egy bárzongoristát, mint az ilyen-olyan szervezeteknek fizetni.

-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
engem büntettek már meg úgy, hogy rossz helyen álltam (a hatóság szerint a Kacsóh Pongrác úti felüljáró alatti rész akkoriban járda volt);
Két jó hatóság is megbüntetett ugyanazon a napon, a közterület-felügyelet és a rendőrség is, utóbbi ráadásul még halmazatilag azért is megbüntetett, mert (szerintük) lejárt a forgalmim, pedig közben már megcsináltattam.
És jött a levél, hogy nyilatkozzak, hogy ki vezette az autót a szabálysértés fennállásakor. Nyilatkoztam, hogy hát senki, hát ott parkolt az út szélén...

A végén nekem kellett bizonygatnom, alig 3 hónapig tartott. De végül is nem kaptam sem pénzbüntetést, sem pedig büntetőpontot.

Ui. és azóta már tábla szerint is lehet ott állni,
Új hozzászólás Aktív témák
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest