- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Hővezető paszták
- VR topik
- Analóg fényképezés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
A fészbukos lájkvadász oldalaktól lopták a stílust, csak már uncsi. Már elcsépelt. Úgyhogy ilyen címmel már csak nem-fészbukozókat tudnak kattintásra csábítani. Persze a zindexesek most kezdik alkalmazni...kissé megkésve, de egyre több ilyenjük van ha figyelsz.
Amúgy ja, betyárosan fos idő van, és ahogy látom lesz is vagy 1 hónapig. Kb. másfél hete nem láttam a napot, majd bontok egy pezsgőt amikor sikerül megpillantani. Addig csak a tömény...
Vicces amúgy látni, hogy az autósok meddig küzdöttek a mocsok meg a sár ellen, de már napok óta nem látok lemosott autót. Teljesen fölösleges a mosókba önteni a pénzt, 1 km után már össze van hányva sárral. Úgyhogy mindenkinél az ablak letörölve, a többi meg le van... Mondjuk én a lámpákat is le szoktam rendesen törölni, de van akinek nem is világít át a sáron. Azt nemtom sötétben az mit lát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- MiIphone 13 White 128Gb-100% akku-13 tok+fóliák
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB GDDR5 256bit
- Samsung 28" T28E310EW LED Televízió-monitor eladó
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- S21 256/8 dobozában
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest