Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
A fészbukos lájkvadász oldalaktól lopták a stílust, csak már uncsi. Már elcsépelt. Úgyhogy ilyen címmel már csak nem-fészbukozókat tudnak kattintásra csábítani. Persze a zindexesek most kezdik alkalmazni...kissé megkésve, de egyre több ilyenjük van ha figyelsz.
Amúgy ja, betyárosan fos idő van, és ahogy látom lesz is vagy 1 hónapig. Kb. másfél hete nem láttam a napot, majd bontok egy pezsgőt amikor sikerül megpillantani. Addig csak a tömény...
Vicces amúgy látni, hogy az autósok meddig küzdöttek a mocsok meg a sár ellen, de már napok óta nem látok lemosott autót. Teljesen fölösleges a mosókba önteni a pénzt, 1 km után már össze van hányva sárral. Úgyhogy mindenkinél az ablak letörölve, a többi meg le van... Mondjuk én a lámpákat is le szoktam rendesen törölni, de van akinek nem is világít át a sáron. Azt nemtom sötétben az mit lát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest