- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ilyen beviteli eszközről álmodnak a digitális művészek
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Hát olyan 1.3-1.4 fölött.
Automata: bitang jó a kézi váltója. Megbízhatósági gondja szerintem az automatának nincs, de a vezetési élményből valamennyit el fog venni. Ha az automata vágyad, vagy alapvetően kényelmes utazgatásra vennéd a kocsit, akkor vedd meg simán, baj nem lesz vele. Sima szívó moci nem gyilkolja úgy az automatát, nincs nagy nyomaték, főleg nem kis fordulaton.
Városban növelni fogja a fogyasztást kicsit, autópályán meg csökkenteni. Ellenben IS tulajként nem nagyon érdekel, hogy mennyit fogyaszt.
Amortizáció évente kb. 100.000ft, szervízre nem költesz.
Szerintem kultuszgép lesz belőle, és 1M alá nem nagyon fog menni az értelmes példányok ára soha. Viszonyításként E30, E36, E46 sorhatos példányainak árát érdemes megnézni. Nyilván azt a keveset, amit nem pimpelt szét egy boyracer hülyegyerek sem.
Ha szeretnél egy tesztkört, megoldjuk egy este, miután hazamentem.Integra: nem is mondtam, hogy belevágok ilyenbe. Nem akarok most 300at erre költeni.

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass
- iPhone topik
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amortizáció évente kb. 100.000ft, szervízre nem költesz.