- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Nem tudom, én tizenéves korom óta minden könyvnek az utolsó oldalát olvasom el először, biztos én vagyok rosszul bekötve. Másrészt vannak könyvek, amiket gyakorlatilag végtelenítve képes lennék olvasni, de néhány évente mindenképpen előveszem őket (bár az utóbbi években jelentősen kevesebbet olvasok sajnos - nyomtatott anyagot legalábbis -, fene ebbe a rohadt internetbe). Ugyanígy vagyok a filmekkel is - szinte minden filmet meg tudok nézni 10 perc alatt, beletekergetve, aztán a filmek nagy részénél ennyiben is maradok, ami meg megtetszik, azt képes vagyok többször is megnézni egymás után. Sorozatoknál meg nagyon gyakran először elolvasom a hogyvolt blogot, és utána jön az adott epizód, és még így is képes vagyok élvezni. Szóval én személy szerint fel nem foghatom, hogy mi ez a spoiler alert hiszti.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- Tesla topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Canon IR Advance C350 + tonerek
- Airpods Pro 3 eladó garanciával
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 256 GB SSD + Lenovo LT1952p 192 monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest