- Epson nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Csak úgy rohannak megjavítani... mer az magyar földön úgy szokás...mindent mindig tökéletesen elsőre... de ha mégis hiba lenne, akkor azonnal kijavítani...
Az a szar abban hogy japánoknak japánok közt dolgozom, hogy átragad rám a tökéletesség keresése, és egyre jobban szemet szúr a magyar mentalitás mindenben, lásd útépítés, útjavítás, de mondhatnék bármilyen, tényleg, bármilyen munkát. És szokták mondani hogy "balkáni helyzet" lószart, a balkánon lelkiismeretes emberek élnek, ellentétben a magyar viszonyokkal.
Szóval nem holnapra, de jövőhétre sem lesz kész szerintem a lift... Mindenesetre 10-ig biztos nem, mert akkor már mennek a temetésre. Én dolgozom, de reggel én is gyalogolok majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest