Hirdetés
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Van valami abban, amit írsz - de ha szétnézel, nem rögzített a topik témája - mindig akad valami, amiről szól ( még akkor is, amikor látszólag semmiről sem szól ) - ami állandó, az nagyjából a hangulata. Ez lehet a népszerűsége hátterében.
Egyébként ezt a hsz-edet nyugodtan írhattad volna ON-ba is, bár úgy rémlik legalább annyira védjegyed az OFF írás, mint egy Sárkánylányé, akit sajnos igen régen láttam a fórumon - mióta elment kissárkányokat nevelni...
Ő megbolondította még az egészet azzal, hogy zárójelbe is tett mindent - holott amit közölt az nemhogy mellékes nem volt, hanem értékes volt minden betűje...Gyanítom akadnak páran, akik tudják Kire gondolok...
-
poffsoft
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Attól még lehet chattopik.... Bár azért ejnyebejnye jár....
vagy nem?Bash: tildy is megdícsért már ma.....

-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Komolyan szeretném, ha elmondanád, hogy ebben a tropikban miről kellene beszélni. Én még nem voltam itt, amikor indult, és igazából csak tudatlanul írtam amit gondoltam. De ha megmondanád, hogy miről kell itt beszélgetni, azt megköszönném.

-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ez a feeling egyszer mindenkit utolér?
És ez a gondolat honnan jött? Valahonnan csak elindult az a bogár...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Pro Konzol! 2029.06.09-ig garanciális, nincs 2 hetes!
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest