Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
Kazimír
üzenetére
Gondoltam hogy kíváncsi leszel. Nem találnád ki az biztos.
A 8 évesemmel kimentünk kosarazni, utána meg hintáztam én is. Annyira jó volt! Szóval úgy szálltam.
Másmilyenre még várni kell...Nem tudom a többi anyuka , apuka miért nem hintázik. Mondjuk , kosarazni se kosaraznak. Lehet hogy én vagyok rosszul bedrótozva... 
Hold: Szia Tesó!
Irigyellek, hogy ilyen kitartó vagy. Mindjárt megpróbálom, én hány felülést tudok csinálni. Fénykoromban is csak 300 ment. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- OTP Bank topic
- Hobby elektronika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- Horgász topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független szép állapotú
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A 8 évesemmel kimentünk kosarazni, utána meg hintáztam én is. Annyira jó volt! Szóval úgy szálltam.
Irigyellek, hogy ilyen kitartó vagy. Mindjárt megpróbálom, én hány felülést tudok csinálni. Fénykoromban is csak 300 ment.