Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
egye kunyhó, kipótolnám

de most már döntésre kell vinni a dolgot, mert ezzel kelünk, ezzel fekszünk napok óta.
vegyünk? mit vegyünk? medence? jacuzzi? használnánk? gyerekeknek tetszene? őrület...
már-már hajlanék a jacuzzira, de most bejött a medence, hogy talán mégis elfér.
csak nekem valamiért az az elképzelésem, hogy a jacuzzit könnyebb lenne tisztán tartani, és a fűthetőség miatt többet lehetne használni.
de a medence nagyobb.
eleve nem tudom, miért akarunk almát és körtét hasonlítgatni és a kettő közül így választani. kell venni mindegyiket, plusz bérelni egy medencés fiút \ lányt, aztán nincs gond.
adnék is egy számlaszámot
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
tudod az a fő gond, hogy spúr vagyok. végülis megtehetném, hogy vegyek, de akkor is fáj.
ha nem lennék ilyen hülye, akkor igazából kit érdekelne, hogy "bejön-e"? végtére is annyi mindent vesz az ember ami "felesleges" és "nem éri meg".
megvoltunk xbox meg 65-ös tévé nélkül is. az octavia is elvitt a-ból b-be. a fal se volt sz@ros, mégis átfestettük... szóval én tényleg csak az ára miatt húzom már a szám. akkor is ugyanannyiba kerül, ha minden nap használjuk.
franc essen bele, hogy ez egyáltalán otthon szóba jött... most ez tematizálja a "közvéleményt"
-
Vérboci
addikt
há ahogy concret_hp írja nem kötelező fűteni sem és pezsegtetni sem. úgy olyan, mint egy 1,3 méteres "medence".
nem tudom. én ellene vagyok, de most egyik arc a karikagyárból az egekig magasztalta, hogy milyen klassz dolog és hogy mivel nem csillió liter víz van benne, kezelni is könnyebb és a vízcsere se olyan zsebbenyúlós.
asszem feldobok egy pénzérmét. vagy hagyom, hogy a feleségem döntsön.
... á, inkább a pénzérme. és addig dobálom, amíg szükséges
concret_hp: hol vetted? milyet?
-
Vérboci
addikt
hát az világos, hogy ebben nincs úszás, de a 4 méteresben sincs, mert a víz abban is 60-70 centi, de nem is ez a cél nyilván, hanem az ázás, pancsikolás. a "vízközel" a meleg napokon. meg hát egy jacuzzival a hűvösebbeken is... gondolom.
ToBeY: jól hangzik, és ez valós érv, ezzel én is próbálkoztam. De az ilyen otthoni cuccnak nem a szálloda a konkurencia, mert ez pont arról szól - gondolom - , hogy random napok random délutánján is lehet egyet mártózni. Inkább azt tenném mellé, hogy strandolni mennyibe kerül, oda azért gyakrabban el lehetne jutni. A legközelebbi valamire való fürdő, olyan 40km ide, a csaldi belépő 10.000. Tehát mondjuk 13-15 alkalom ára hozza vissza a jacuzzi árát. De ennyiszer mi 6 év alatt se megyünk strandra.
parandroid: hát ez az, amit nem tudok belőni és talán a legnagyobb dilemmát ez okozza, hogy ki lenne-e használva. Viszont a többi mellett egyik gyerekkori tüském, hogy azzal az érvvel nem kaptam anno gitárt, hogy "hát de nem is tudsz gitározni". Szóval nem tudom. Vajon ha ma ott állna az udvaron, akkor este belemennék? Erre nehéz válaszolni.
De hogy a takarítástól, vegyszerezéstől (pláne, hogy ez meleg víz) meg lehet bolondulni, az fix.Szerencsére eddig mindenki lebeszél róla

-
Vérboci
addikt
beakadt a családnak, hogy vegyünk egy felfújható jacuzzit. én ugye zsidó vagyok, tehát fizikai fájdalmat okozna kiadni egy 1méter 30 centi belső átmérőjű "medencéért" és a sallangokért 180ezer forintot, amikor 40-50 ezerért 4 méteres mödanszié is van.
a feleségem persze rávilágított, hogy 2 méternél nagyobb átmérőjű dolog (ez kb. a jacuzzi külső átmérője) nem is férne el normál helyen az udvarban. illetve ahol elférne, ott most egres, eper, petrezselyem, borsó, kukorica, szőlő, mák, meg isten tudja mi van. áram viszont nincs. meg a nagy medence vize hideg, a jacuzzi meg fűtött. meg még mondott egy csomó dolgot amiben igaza van.
szóval kértem egy kis gondolkodási időt, hogy ellenérveket gyűjtsek.
valami tipp, hogy miért ne? -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
touché

-
Vérboci
addikt
válasz
venember83
üzenetére
engem bezzeg sosem sorsolnak ki semmire. pedig egy donald rágónak is örülnék...
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
igen, tudom. ezzel védi le magát a szerviz.
hát ez mostantól szentírás lesz nálam, az fix. -
Vérboci
addikt
ma hazafelé fura hangja volt a kocsinak. mintha kavics lett volna a bal első kerékben és az kattogna, hol gyorsan, hol lassan, attól függően hogyan mentem. de nagyobb tempónál meg abbamaradt és inkább mélyebb, horzsolós hang volt. elég idegesítő volt. alul felül körbenéztem a kocsit, a gumikat. aztán kíváncsiságból - nem is tudom, honnan jött az ötlet - leszedtem az 5 kerékcsavart takaró felniközepet.
ez a kettő azonnal kiesett: [kép]másik kettő két három csavarintásra jött ki, az ötödik - hála az égnek - olyan szorosan volt bent, hogy kicsavarni se tudtam.
hát nem volt őszinte a mosolyom...
most ráhúztam mindent mint az állat, de holnap beugrok egy gumishoz, leszedetem és újranyomatékoltatok mindent.kínzó kérdések:
A gumis bszta el 1,5 hónapja és azóta lazult folyamatosan a cucc? De azt az egyet hogyhogy lehúzta?
Vagy vlakinek nem tetszik a pofám és "megviccelt"? -
Vérboci
addikt
Tejből nálunk napi 2-3 liter fogy. A csirke nélkül megvagyok, de nyilván nem ez a lényeg. Hanem az, hogy hiába nyomott áras egy két cucc, mert amit a bolt / nagyker / termelő bukik a csirkén, azt nyilván be akarja hozni a sörön, zsömlén, akármin. Teljes joggal - teszem hozzá. Csakhogy így aki farháton él, az "jól jár", tapsikol, aki meg inna sört, vagy enne zsömlét, az jobban szív, mint talán kellene. Véleményem szerint totálisan kontraproduktív "árstoppolni". Árstopp... pfff. Kádár népe, hej...
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
hát én azért aggódtam kicsit

-
Vérboci
addikt
Na, mindenki lenyugodhat a picsába, vissza lehet ülni a fotelekbe, nem kell rohanni csirkefarhátért, marad akcijós július 1-ig. Meg hát majd tovább is, nyilván.
Igaz, hogy pl. csirkemellet ma sem tudtam venni, meg 1,5%-os tejet sem, de legalább olcsón nem vettem.
Mondtam is anyámnak, hogy ilyen olcsó csirkemellet amilyet most kapni még nem evett. És hát tényleg nem. Meg nem is fog.
Vettem csirkecombot. Drágán. Közben 380 az euró. Még jó, hogy a boltban forinttal kell fizetni.
Beszarok ettől az országtól. -
Vérboci
addikt
13 órára volt időpontom az orvoshoz. Most 14:42 van és még van előttem 1 ember.
Magyarország, én így szeretlek. -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
csak tippelek. Konfuciusz?

-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
hát dobbantani ugye külföldre szeretnék, az a projekt még nem a múlté.
az igazsághoz nyilván hozzá tartozik, hogy bár emelni nem emeltek, de vannak egyéb előnyei a helynek, amik pénzben nem mérhetők.
viszont az hamar gond lesz, hogy 5 éve nagyon jó volt a fizu, 3 éve jó, most meg már lassan mindenki többet keres. igaz, hogy többet is dolgozik. -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
szerintem ebben a témában nincs több. nem is értem nolf miért ezzel nyitotta a hetet.
annyi másról lehetne eszmét cserélni, oszt mégis valahogy mégis mindig pisi-kaki-szex vonal lesz belőle.
nincs szmájli, tényleg zavar.
oké, tudom, menjek az akadémiára, ha akadémiázni akarok. -
Vérboci
addikt
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
jó lett volna úgy eszmélni, hogy közben valaki kifestett

-
Vérboci
addikt
úgy volt
először fehérrel mentem rá, aztán kapott két réteg maracuját. de este azon gondolkoztunk, hogy kellene még egy harmadik színes réteg is, mert ahol eredetileg is fehér sávok voltak a falon, ott azért látni véltünk kis árnyalatnyi eltérést.
reggelre, a teljes száradás után aztán azért jobb lett. persze nem tökéletes, de ha nem mutatom meg, hogy hol keresd, akkor nem találod meg. szóval így maradt.
-
Vérboci
addikt
az szép lista...

csak azt mondd meg, te hol élsz, hogy nem 24 óra egy nap?
én csak azt a nyüves 12 nm szobát kenegettem egész nap és így sem értem a végére, pedig a terv az volt, hogy este visszapakolunk.
igaz, hogy meggybordóból kellene sárgát csinálni és nyeli a rétegeket a fal.
jó lett volna ha a hajvágás meg a kókuszgolyó készítés legalább belefér a napba -
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
az ilyen semmitmondó ünnepnapok erre valók. tenni-venni.
én festem a gyerekek szobáját. az elvileg nem jár zajterheléssel. leszámítva, hogy közben Bikini koncert felvételeket hallgatok, és káromkodok nagyokat, hogy mi a f@szért kell nekem ezt csinálni...
ja, és leestem a létráról. azért élek még, mert a sarokban festettem és nekiestem a mögöttem lévő (már lefestett) falnak. ha az nincs ott, hanyattesek. így se volt egy népünnepély

-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
25 méter? nem probléma: [link]
-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
a te konkrét esetedtől függetlenül nekem mindig az volt a panelparaszti elképzelésem, hogy ahol meleg van, ott az elektronika nem érzi jól magát. ezért nem tudom befogadni aggyal ezeket az indukciós tűzhelyeket sem.
nem mondom, hogy a gáztűzhely örök, mert eddig (16 év alatt) egy szelepet és két hőelemet cseréltem benne, de ezek mechanikus alkatrészek szinte gombokért, és 20 perc alatt cserélhetőek.szóval hívj szerelőt és valahogy állítsa át a tűzhelyet gázra

-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
kiszámoltam
. pontosan 21.892,- forintot ér most -
Vérboci
addikt
válasz
venember83
üzenetére
szerintem tőlünk nyugatabbra, bárhol.
-
Vérboci
addikt
ez tetszik amit írtál, nagyon elgondolkodtató.
a magam sorsával még én is kiegyeznék idehaza (bár most látszanak gondok, de mindegy), viszont én nem tudnám állítani, hogy a gyerekeimnek az itthoni élet a legjobb.
6 és 8 évesek, nyilván megvan a plüssmacijuk, meg a kakaóscsiga, de nem gondolnám, hogy az óvodával és iskolával, a jövőképpel, lehetőségekkel 1-5-10-15 éves távlatokban is minden rendben lenne. -
Vérboci
addikt
nálam az indulat, meg az érzelem legalább 10 éve tart, csak a feleség, család vétózza folyton a dolgot. talán most nem fogja.
nyilván a belpolitikai események mindig frissen felszínre hozzák a témát.
persze ha belegondolok, hogy mekkora macera lenne megindulni, költözni és új életet kezdeni, akkor beleborzongok, hiszen még a mostani ház kifestése is megugorhatatlan melónak tűnik (azért azzal már haladok
) -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
hogyan érdemes nekikezdeni az ausztriai / német / belga / holland váltásnak?
van ezzel kapcsolatos guide valahol?
az én fejemben az van most, hogy apa keres állást, kimegy dolgozni meg lakni valami szuterénben, aztán ha már kint van, akkor tud keresni rendes lakást, meg szervezheti az otthonmaradottak kiköltözését.
csak pont ez a gondom, hogy én nem tudok 2-3 hónapra előre menni, mert akkor addig itthon nem fognak működni a dolgok.
vagy hogyan megy ez?
vajon mennyi alaptőkét (költözés, lakás, utazások) kell minimum beletolni ebbe a "vállalkozásba", hogy aztán 1-2 év (?) múlva eljöjjön a kánaán? -
Vérboci
addikt
de nagy a csend...
akkor most végre beszélhetünk a hüvelygombáról.
-
Vérboci
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
mondom én. még tolsz három ilyet és bingóm lesz.
nyilván, mindenkinek irány az iskolapad. aztán ha mindenki ausztrál IT-programozó-tőzsdeguru-tótumfaktum-obersturmbahnofführer lett, akkor együtt rendelünk kaját valahonnan. de ki fog főzni? és ki vigyáz addig a gyerekekre?
szóval nem kellene már ezt a dehonesztáló "miért nem tanulsz valami piacképeset" dumát tolni. Van párezer tanár, szakács, orvos, logisztikus satöbbi az országban, aki nem milliárdos akar lenni, hanem "csak" megélni a fizetéséből és tervezni valahogy előre, mondjuk 5 évre.
-
Vérboci
addikt
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
iszom a szavaid

-
-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
hát lapátolni én is régen lapátoltam, de még most is gyakran belefutok egy-egy interjún, hogy az állást túlórapénzzel, szép kártyával, bejárás támogatással, ilyen-olyan bónuszokkal akarják vonzóvá tenni. valahogy sosem a nettó fizetéssel.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
nekem munkához kell

különben nem jutnék el a karikagyárig.amúgy teljesen egyetértek. én egyszer feldobtam, hogy nyugdíjazzuk ezt a romhalmaz A1-est, és amit most fizetnek bérleti díjat az anyacégnek érte, azt adják nekem. én meg veszek egy 2-4 éves autót (még azt is vállalom, hogy feketét és a csomagtartóra is mehet a standard céglogo). csak a benzint kellett volna fizetniük, de nem mentek bele.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
ebben a gyerekelindítós dologban magam is így gondolkodok. kezdőlökést akarok adni nekik, nem házat, autót, repülőt.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
én is ezt mondtam anno... és első körben én is Ausztriába mentem volna, már csak azért is, hogy a nagyszülők "közelebb" legyenek. lett is volna meló Miedersben, de nem mentünk.
amíg nem voltak gyerekek, feleségem szállodában dolgozott étteremben, szóval meg tudta magát értetni németül. szerintem most is jobban beszéli / érti mint ő tartja magáról, de alapnak jó lett volna.
aztán telik múlik az idő és mi már nem megyünk valószínűleg sehova. nincs hozzá bátorság. meg a gyerekeket se merném. bár mindenki azt mondja, nekik ez nem lenne probléma.de ismét jelzem, hogy a szál nem rólunk szólt, mi - még - jól megvagyunk idehaza.
Nem bánnám, ha a feleségem a dupláját keresné, mint most, vagy az is elég lenne, ha valaki garantálja, hogy az én melóm még 5 évig megmarad.
Engem az örök bizonytalanság, a mi lesz holnap, mi lesz a gyerekekkel kérdés traumatizál, nyilván a gyerekkorom miatt. Én ettől rendesen depressziós vagyok egy jó ideje. És amikor "jönnek a hírek", megáll a karikagyár, meg lőnek a zoroszok, akkor én kikészülök.jót tenne nekem egy vérátömlesztés NoLF-tól, hogy egy kis leszaromság csörgedezzen az ereimben.
-
Vérboci
addikt
egy futár megkeres annyit röhögve...
oké, megmondom neki, hogy legyen futár.
a garantált bérminimum összege 2022-ben 260ezer forint. ennél többet vendéglátásban, bejelentve nem fizetnek sehol (értsd, ahol mi élünk és nem szezonmeló). a nettón lehet gyúrni trükkökkel, illetve borravalósabb, szervizdíjasabb helyeken pár tízezerrel ez mehet feljebb, de ott bejön a rendszeres délutáni/ esti meló és természetesen a hétvége, ünnepnap.
Ehhez képest, ami most van, parádés, mert 6-18, néha 6-14, néha szombat. Tehát van mellette családi élete is.
De akkor is minimálbér.
Ha én nem keresnék jobban, akkor már léptünk volna szerintem. -
Vérboci
addikt
vagy változtatni kell valamin, vagy lejjebbadni az igényekből.
aztán ha már az összes - óvónő, tanár, ápoló, stb. - változtatott, akkor ki fog a gyerekre vigyázni, ki fogja őket tanítani, ki fog ápolni, gyógyítani?
toltam én is ezt a változtatni kell dumát itthon a feleségemnek (felszolgáló ugye), de be kellett látni, hogy nemcsak hogy ehhez ért, ezt tanulta, de ezt szereti / szeretné is csinálni. az nekem nem buli, hogy elhajtom a lidlibe 300-ezerért, aztán bámulom a keserű arcát. vagy akkor neki változtatni kell, nekem meg egyidőben lejjebb adni az igényekből? szép jövő.
-
Vérboci
addikt
alapvetően ugye nem rólam, rólunk volt szó.
én - jelenleg - azon az életszínvonalon élek, ami maximálisan megfelelő. nincs hitelem, van házam, autó, pár milla megtakarítás. egyetlen dolog hiányzik, a tervezhetőség, kiszámíthatóság. mert ha valami borul, akkor 1 év alatt a béka segge alá csúszok én is. igaz, hogy addigra az ország fele már éhen halt.
májustól én ki fogom tudni fizetni a 600 forintos benzint, csak akkor kevesebb megy hó végén megtakarításba (végső soron a gyerekek jövőjére).
de akinek a kedvenc hónapja a február, mert csak 28 napos, az mihez kezd? miről mondjon le, hogy 29-30-31 is legyen mit enni?
na azért nekik talán nem olyan jó itt. -
Vérboci
addikt
válasz
venember83
üzenetére
a saját okomról tudok beszélni. én azért nem mentem, mert a feleségem nem akart. ő meg azért nem akart, mert félt új életet kezdeni.
és bár nekem semmi kötődésem nincs se magyarországhoz, se egyáltalán a magyarsághoz, sokaknak jelent valamit, hogy "otthon" lehetnek. de ettől még szar otthon.
-
Vérboci
addikt
hozzá vagyunk ahhoz szokva, hogy rakjunk félre, mert kitudja mi lesz.
2021-ben átlagosan havi 29400 forintot tettek félre a magyarok. Átlagosan. Havonta. Huszonkilencezret. Ebben minden benne van ám, a nyugdíjcélú, a vásárlási célú (ház, autó, telefon) és a "vésztartalék".
A magyar emberek 35%-as nem is tud félretenni.Btw én inkább a pazarlást és a pénzköltést látom. Hitel a házon, hitel az autón, új teló, új napszemcsi, akármi. Én csak tücsköket látok mindenhol, nem pedig hangyákat.
-
Vérboci
addikt
válasz
venember83
üzenetére
valahogy mindig az jön ki, hogy máshol/másnak jobb, csak otthon/nekünk szar.
más nem nagyon jöhet ki. ha nem így lenne, senki nem menne külföldre, hanem onnan jönnének ide. -
Vérboci
addikt
válasz
venember83
üzenetére
őszintén szólva a "van, de drágán" és a "nincs, de olcsó" közül én az elsőt választanám hosszú távon.
-
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
én tegnapelőtt este próbáltam "pániktankolni", mert már csak 90km-nyi lé volt a kocsiban (kirándulásból jöttünk haza - ugyanitt mindenkinek ajánlom a gánti régi bauxitbányát egy könnyű délutáni kirándulásra, aki egy kicsit sétálna a "marson"), de az autópályán lévő OMV-nél a lehajtóig állt a sor, a nagyteszkós schellnél autó nem volt, viszont benzin se (csak prémium 700-ért), a Metro-Envi kúton meg már 1 hete nincs benzin.
végül tegnap reggel 5 órakor sikerült tankolni egy OMV kúton. -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
járdát festeni, meg buszmegállózni az ellenzékiség csúcsát jelenti? akkor jöhet is az atom...
-
-
Vérboci
addikt
Volt lakáshitelem az otp-nél (vagyis az axa-nál, csak az ugye kivonult és ez a banda vette át a hiteleket, de ez mellékszál). Most, a hitel lezárása után 3 hónappal a fundamenta kér tőlem még egy igazolást, amit én 20 nappal ezelőtt meg is igényeltem a zotépénél. Aszonták küldik postán.
Tegnap jött levél, hogy kész a papír, vegyem át a fiókban és fizessek 5000 pénzt ügyintézésre. Namost az axa hirdetmény szerint amúgy csak 2000 forintot kellene fizetni, de ez mellékszál.
Bementem ma délelőtt a fiókba. Egymillió ember volt ott. A biztiőr már alig volt ura a helyzetnek, nem engedett senkit sorszámot húzni se. Gondolom menti a pénzét a sok agyhalott. Remélem csődbe is viszik ezt a tetves bankot. Na mindegy.
Én a recepcióhoz mentem, mert a kész igazolásokat ott lehet átvenni. Nézi a nő a papírom, és közli, hogy hát 3-4 óra várakozással lehet ügyintézőhöz jutni.
Magyarázom, hogy én csak az igazolásért jöttem, amit mindig a recepcijós szokott nyomtatni, de mondta, hogy mivel most fizetős, a pénztárba is kell mennem, és a számlát meg csak lakáshiteles ügyintéző tudja kiállítani. Wattafakk?
Jeleztem, hogy akkor nem kérek számlát. Feldobtam, hogy otthagyok ötezret, aztán intézzék majd a papírmunkát én meg kérem amiért jöttem. Persze ilyen nincs...
Oké, foglaljunk időpontot, aztán majd visszajövök holnap. Lehet is, március 16-ra. Agyfasz...
Aztán egész délután hívogattam az ügyfélszolgálatot, hogy egyáltalán mondják már meg, másik, kisebb fiókban is át tudom-e venni ezt a papírost, mert oda lenne hamarabb időpont.
Az első két hívást 20-25 perc mócárt hallgatás után adtam fel, de a harmadiknál már vért akartam, 57 percre vették fel. Nem voltam túl kedves, de azért próbált segíteni az ügyintéző. Mondta hogy hát kapcsol közvetlen vonalon egy fiókot ami nekem jó lehet, aztán beszéljek velük, hogy ki tudják-e adni ők a papírom. Azon még ő is meglepődött, hogy Győrben ez az egy otp van, ami 15 óra után is nyitva van. Azaz van még egy - mint kiderült - azt kapcsolta is. Kicsengett...
Mit gondoltok, felvették?Úgyhogy most megírom a Fundamentának, hogy köszönettel vettem levelüket és értem én, hogy 15 napon belül kéne igazolni, csak hát a zótépé 30 napra vállal igazolást, ebből lett "csak" 20, és úgy tűnik, hogy 14 nap múlva át is fogom tudni venni. Onnan már a Magyar Pósta kezében leszünk...
-
Vérboci
addikt
na akkor indul a covid kettő pont nulla...
2 éve, 2020 márciusában a vírus miatt leállt az autóipar. 2 hétre. aztán 2 hónap lett belőle.
Porsche Lipcse, VW Zwickau, Drezda már áll. Skoda MB, VW WOB félgőzön.
Győrben sem rózsás a helyzet...
Köszönjük Putyinelvtárs -
Vérboci
addikt
-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
hehe, én is kismegszakítós hős voltam anno a panelban

-
Vérboci
addikt
válasz
venember83
üzenetére
mindent a maga idejében!
-
Vérboci
addikt
válasz
venember83
üzenetére
akkor jó éjszakát kívánok!

-
Vérboci
addikt
válasz
venember83
üzenetére
oké. akkor még hányat kívánhatok?
-
Vérboci
addikt
válasz
venember83
üzenetére
miért, te vagy a szellem a palackban?
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
remélem a kordonnal együtt a nert is lebontják
-
Vérboci
addikt
+1 én is csak azért teszteltem, mert kolléga pozitív lett, aztán kiderült, hogy én is az vagyok. volt némi torokkaparás, de ha nincs ez a ráhatás, nem foglalkoztam volna vele
amúgy lóphasz már ez az egész vírusosdi. főnök anyukája volt covidos még a sűrűjébe, különösebb nehézség nélkül, azóta kapott 3 oltást, de most meg az omikrontól nagyon beteg lett.
a fiam is volt beteg, 2 nap láz, fejfájás és ennyi. azóta kapott 2 oltást, erre most megint elkapta. 2 nap láz és fejfájás...
nincs itt értelme már semminek
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

először fehérrel mentem rá, aztán kapott két réteg maracuját. de este azon gondolkoztunk, hogy kellene még egy harmadik színes réteg is, mert ahol eredetileg is fehér sávok voltak a falon, ott azért látni véltünk kis árnyalatnyi eltérést.