Hirdetés
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
Nemnem...
Vista Ultinak esett neki. Az volt a "bemutató" célja, hogy demonstrálják az új alapokra helyezését az egész termékvonalnak. Engem meggyőzött egyébként.Höhö, passz. Állítása szerint kikapcsolt minden homokozót és védelmi mechanizmust a Vista Ultimate alapinstallban. Notebook bekapcs, Vista Ultimate telepít, ~20 perc magyarázás-piszkálás, netről lehúz, betesz sarokba. Ebédre hibakép. Nem sasoltam, de elvileg nem nyúlt hozzá senki. Közben ment a konzoldemó...
Jó tudású figura volt, vmi német ms tech prof. Annyi okosságot mondott, hogy csak a nagyon visszatérő címszavakra vagyok képes visszemlékezni... Sandboxes, char-only, bsd like, stb...

Lortech:
Pont ez a lényege, hogy nem szar. Végre rendesen körbebástyázták a futó processzeket. Oké a processzek lehetnek "szarok", de ez már nem igazán érint. Jó, hogy leesett a lényeg... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vista Ultinak esett neki. Az volt a "bemutató" célja, hogy demonstrálják az új alapokra helyezését az egész termékvonalnak. Engem meggyőzött egyébként.
Pont ez a lényege, hogy nem szar. Végre rendesen körbebástyázták a futó processzeket. Oké a processzek lehetnek "szarok", de ez már nem igazán érint. Jó, hogy leesett a lényeg...