Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
Nemnem...
Vista Ultinak esett neki. Az volt a "bemutató" célja, hogy demonstrálják az új alapokra helyezését az egész termékvonalnak. Engem meggyőzött egyébként.Höhö, passz. Állítása szerint kikapcsolt minden homokozót és védelmi mechanizmust a Vista Ultimate alapinstallban. Notebook bekapcs, Vista Ultimate telepít, ~20 perc magyarázás-piszkálás, netről lehúz, betesz sarokba. Ebédre hibakép. Nem sasoltam, de elvileg nem nyúlt hozzá senki. Közben ment a konzoldemó...
Jó tudású figura volt, vmi német ms tech prof. Annyi okosságot mondott, hogy csak a nagyon visszatérő címszavakra vagyok képes visszemlékezni... Sandboxes, char-only, bsd like, stb...

Lortech:
Pont ez a lényege, hogy nem szar. Végre rendesen körbebástyázták a futó processzeket. Oké a processzek lehetnek "szarok", de ez már nem igazán érint. Jó, hogy leesett a lényeg... 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vista Ultinak esett neki. Az volt a "bemutató" célja, hogy demonstrálják az új alapokra helyezését az egész termékvonalnak. Engem meggyőzött egyébként.
Pont ez a lényege, hogy nem szar. Végre rendesen körbebástyázták a futó processzeket. Oké a processzek lehetnek "szarok", de ez már nem igazán érint. Jó, hogy leesett a lényeg...