Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont ugyanannyi ideig van világos, tök mindegy, hogy milyen időzónában vagy... Ez egy zéró összegű játék.
Amúgy én inkább vagyok Nyugat-Európával egy időzónában, mint a románokkal, bocsi.
egyrészt. másrészt 500 km széles ország vagyunk, az ország legkeletibb csücske van csak a zóna közelében, az ország nyugati fele a zóna közepéhez van már közel. Greenwich-től számolva 15 szélességi fokonként van egy-egy időzóna, ez azt jelenti, hogy keleti szélesség 7,5 fok és 22,5 fok közötti a zónánk. A zóna közepe igazából kb. Graz magassága.
Igazából nagyjából a francia-német határ vonalától nyugatra van mindenki rossz zónában... Ahogy az alábbi térképen látszik is.Én nem tudom, egyáltalán hogy merülhetett fel ez a kérdés így a 2010-es évek végén.
szerintem nonsense.
Hogy közvéleménykutattak, hogy válassza ki a nép, hogy neki melyik időzóna tetszene...? Hát melyik? A nép buta.
majd ha szembesülnek azzal, hogy télen fél 9-kor világosodik, mert nyári időszámítást alkalmaznak, akkor lehet, hogy nem fog annyira tetszeni...És az meg pláne egy idióta ötlet volt, hogy majd az egyes országok egyenként eldönthetik. Hát b+, az időzónának az a lényege, hogy mindenhol ugyanannyi az idő! Ha átmegyek a határon, vagy van egy konferenciahívásunk egy külföldi üzleti partnerral, akkor ott is ugyanannyi az idő. Vagy legalábbis van az egészben egy rendszer, egy kiszámítható logika...
Ha itt ~30 ország elkezdi összevissza variálni, hogy ki melyikbe tartozik, az kinek lesz jó?
Agyrém az egész... De tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest