Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Azert azt er latni, hogy a "szopatas" alapvetoen vizualis gesztusokbol allt (asitozas, nyujtozkodas), nem tartottam fel, ha valamilyen oknal fogva sikerult az automat kette nyitnia, mint Mozesnek a Voros tengert, akkor 15 meterrel lett volna elorebb ugyanabban a sorban.
Szopatni akkor szopattam volna, ha direkt lassabban megyek elotte, nem tartok jobbra, vagy barmi hasonlo olyat csinalok, aminek okan miattam nem tud gyorsabban haladni.
Persze, ezzel is fricskaztam, de szerintem ez ezzel jar, ha bunko vagy masokkal, azok nem lesznek megertoek, jofejek es elozekenyek. Adjonisten es fogadjisten, vagy hogy is volt ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs