- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
igen alapvetően a kínálati oldal szűkült eléggé:
- 50-es évekbeli boom gyerekei most mennek nyugdíjba és a helyettük "érkező" frissen végzett fiatal korosztály jelentősen kevesebb ember
- csomóan elhúztak nyugatra
- igaz mindemellett az alkalmazásban állók száma is a válság előtti szinten van.
- közmunka program szvsz sokakat kint tart a munkaerőpiacról (nem fog elmenni 2x annyiért dolgozni, mint amennyiért most ott van)
- aki még munkanélküli az jellemzően vagy nem képzett, vagy nem mobilisés egyébként még mindig nagyon sok a munkaerőpiacilag inaktívak száma, nem tudom mi ennek a normális kifejezése, de a munkaképes korú lakosság hány%-a dolgozik, na ebben jó 3-4-5%-al vagyunk lemaradva nyugathoz képest, az kapsából lenne még 1-200 000 jómunkásember.
én inkább azt a részét nem értem, hogy miért nem nyitnak a cégek a részmunkaidő felé. oké, hogy a vezető fejlesztő ne legyen part time, de ezért bőven lenne tartalék: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest