Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
igen alapvetően a kínálati oldal szűkült eléggé:
- 50-es évekbeli boom gyerekei most mennek nyugdíjba és a helyettük "érkező" frissen végzett fiatal korosztály jelentősen kevesebb ember
- csomóan elhúztak nyugatra
- igaz mindemellett az alkalmazásban állók száma is a válság előtti szinten van.
- közmunka program szvsz sokakat kint tart a munkaerőpiacról (nem fog elmenni 2x annyiért dolgozni, mint amennyiért most ott van)
- aki még munkanélküli az jellemzően vagy nem képzett, vagy nem mobilisés egyébként még mindig nagyon sok a munkaerőpiacilag inaktívak száma, nem tudom mi ennek a normális kifejezése, de a munkaképes korú lakosság hány%-a dolgozik, na ebben jó 3-4-5%-al vagyunk lemaradva nyugathoz képest, az kapsából lenne még 1-200 000 jómunkásember.
én inkább azt a részét nem értem, hogy miért nem nyitnak a cégek a részmunkaidő felé. oké, hogy a vezető fejlesztő ne legyen part time, de ezért bőven lenne tartalék: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs