Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
igen alapvetően a kínálati oldal szűkült eléggé:
- 50-es évekbeli boom gyerekei most mennek nyugdíjba és a helyettük "érkező" frissen végzett fiatal korosztály jelentősen kevesebb ember
- csomóan elhúztak nyugatra
- igaz mindemellett az alkalmazásban állók száma is a válság előtti szinten van.
- közmunka program szvsz sokakat kint tart a munkaerőpiacról (nem fog elmenni 2x annyiért dolgozni, mint amennyiért most ott van)
- aki még munkanélküli az jellemzően vagy nem képzett, vagy nem mobilisés egyébként még mindig nagyon sok a munkaerőpiacilag inaktívak száma, nem tudom mi ennek a normális kifejezése, de a munkaképes korú lakosság hány%-a dolgozik, na ebben jó 3-4-5%-al vagyunk lemaradva nyugathoz képest, az kapsából lenne még 1-200 000 jómunkásember.
én inkább azt a részét nem értem, hogy miért nem nyitnak a cégek a részmunkaidő felé. oké, hogy a vezető fejlesztő ne legyen part time, de ezért bőven lenne tartalék: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest