Hirdetés
- A bérgyártás leválasztását javasolja az Intel igazgatótanácsának volt tagja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Sosem voltam dohanyzasparti, meg lehet hogy most a kerekpartura miatt a tudom is erzekenyebb, de hogy egy etkezohelyen egy szomszed asztaltarsasagbol 4-bol 4en bagoztak, felvaltva, ami a meccs es a kajalas+ivas miatt ket es fel ora netto tomeny dohanyfustot jelentett, az kicsiteros. A 4 ember folyamatosan vetesforgoban gyujtotta megallas nelkul a bagot, es igy megallas nelkul gyartottak a fustot. Mivel kvazi nyitott a hely, ezert nem is tilthato, de mindenesetre a dohanyosok senkit nem zavarnak cimu legenda most erosen megdolt. A me nem mentem arrebb es a mert nem szoltam rajuk cimu tortenetek bizonyos okokbol nem volt kivitelezheto. Eljen a dohanyzas, eljen a tudorak, eljen a fust, eljen a nikotin. Koszonom a holnapi 70 km neveben is. Most mindenki menjen es gyujtson ra egymas utan 5 szal cigarettara.
Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Linux kezdőknek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- Foxpost
- Fujifilm X
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest