Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
gaborbol
üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy a kávés topik egyedülálló.

A magas szervízigény meg, amennyire körbekérdeztem, olyannyira nem egyedi, hogy még csak nem is egyedül a saecokra jellemző, hanem gyakorlatilag minden márkánál jelen van.
Egyelőre mindenesetre jegelem a témát, szerencsére nincs határidő, hogy mikorra kell levásárolni a gutscheinjaimat, majd kitalálom, hogy mit szeretnék belőle. Mondjuk ez is egy szép pont az életben, amikor úgy tudsz bemenni egy nagy műszaki üzletbe, hogy na jó, de igazából nincs semmire szükségem.

Eleve úgy kaptuk a bónokat is, hogy ott kötöttük az új telefonszerződéseket, és amikor mondtuk, hogy nekünk nem kell a készülék az előfizetéshez, akkor megdobtak minket egy vásárlási utalvánnyal (nyilván nem a telefon értékében, de ahogy néztem a használtpiaci árakat, még így is kb annyival, mint amennyiért a telefonokat ebayen el tudtam volna adni majd valamikor, egyszer).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autós kamerák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest