Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
gaborbol
üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy a kávés topik egyedülálló.

A magas szervízigény meg, amennyire körbekérdeztem, olyannyira nem egyedi, hogy még csak nem is egyedül a saecokra jellemző, hanem gyakorlatilag minden márkánál jelen van.
Egyelőre mindenesetre jegelem a témát, szerencsére nincs határidő, hogy mikorra kell levásárolni a gutscheinjaimat, majd kitalálom, hogy mit szeretnék belőle. Mondjuk ez is egy szép pont az életben, amikor úgy tudsz bemenni egy nagy műszaki üzletbe, hogy na jó, de igazából nincs semmire szükségem.

Eleve úgy kaptuk a bónokat is, hogy ott kötöttük az új telefonszerződéseket, és amikor mondtuk, hogy nekünk nem kell a készülék az előfizetéshez, akkor megdobtak minket egy vásárlási utalvánnyal (nyilván nem a telefon értékében, de ahogy néztem a használtpiaci árakat, még így is kb annyival, mint amennyiért a telefonokat ebayen el tudtam volna adni majd valamikor, egyszer).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hálózatokról alaposan
- TCL LCD és LED TV-k
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest