Hirdetés
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Apple asztali gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Kávéfőző kérdésben miben maradtunk a múltkor? Van egy 350 EUR-s levásárolható keretem műszaki áruházban, és arra gondoltam, csak jó dolog lenne, ha megnyomom a gombot, és megtelik a bögre fincsi latté mahhiátóval, vagy ha Katicának leegyszerűsödne a kapucsinó-készítés. Szükség esetén persze hozzá tudok még tenni valamennyi pénzt, de 'szaktopikoktól' már eleve félek, neten meg minél többet olvasgatok, annál jobban a pokolba kívánom ezt az egész vásárlásosdit - szokás szerint sokszáz euró alatt nem is érdemes venni semmit, minden elromlik, javítás egy vagyonba kerül, csillágászati összegekért kell venni extra kiömlőfejet, darálót, meg mittudoménmit, amikről még soha nem is hallottam, különben ihatatlan kávét kapok.
Jelenleg egy delonghi átfolyós kávéfőzőm van, ami a világ legegyszerűbb elvén működik, miszerint felforralja a vizet, majd átfolyatja az őrölt kávén (Dallmayr 100% Arabica), bele a köcsögbe. Ezt szoktam kb 2:3 arányban tejjel (szigorúan laktózmentessel, ami eleve egy kicsit édes, szóval már se cukor, se méz nem kell bele) inni, és szeretem, elromlani meg ugye semmi nem tud rajta (a kiöntőjét egy hét alatt összetörtük, azóta egy pléhköcsög van alatta, szóval bombabiztos). Csak hát a fogyasztói társadalom ördöge, ki kéne próbálni valami újat, meg egzotikusat, meg modernet, meg finomabbat. Persze lehetőleg 'olcsón'.
Saecot, illetve annak a technológiáját használó egyéb csodákat valami belső indíttatástól vezérelve kerülném (olyan ez, mint az olasz-francia autók iránti előítélet, szóval vessetek meg nyugodtan, de ne akarjatok rábeszélni).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 RC drón szett - újszerű állapotban, táskával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest