Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hosszú hétvégén én is pályáztam pár száz km-t. Kocsisor előttem, torlódás, 110-120 körül belső sávban, már mindenki hangyafasznyi féktávon belül, (nehogy egy transitos beférjen a belsőbe 90-nel előzni, ahogy lenni szokott) külső sávban lassabb járművek. Fehér csodalámpás Audi jön, beáll mögém 3 méterre, villog, behúzza két sáv közé, oda is villogtat párat, hogy mindenki lássa, hogy ő aztán megjött, mindenki vigyázzba. Aztán felgyorsul a belső, 170-ig követ, elfogynek mellőlem, besorolok, elhúz mellettem, aztán 5 km múlva megelőzöm 149-cel egy trafinál.
Meg az emberek, akik nem tudják vagy nem akarják felmérni (lásd fent fehér furgonos archetípus), hogy mögöttük a belsőben milyen sebességgel közelednek, de ő bevág, kinyomja a szemét és kilotízzel megelőzi a kamiont, de akkor már a következőt és az azutánit is, ha már egyszer 120-ig felgyorsított, 1-2 kilométerig lelassítva a belső sávot, amiből következik a torlódás, és az, hogy más lassabb járművek is bejönnek a belsőbe és gerjeszti tovább magát a folyamat. Majd ebből van az, hogy megyek a pályán, előttem satu, villogó, én is 40-re, jól van, "biztos baleset", aztán mintha mi sem történt volna, 1-2 kilométer múlva újra megy a sor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest