Hirdetés
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
A munka végén a marókést is adja a munkával együtt?

Volt nálunk is ilyen, fa ajtó, leárazva 15, csináljuk meg olcsóbban. Hát persze, hogyne...Tegnap voltam egy fórumtársnál, vittem neki munkát, akkor találkoztam vele először. Mondta hogy ph asztalosnak jelzett a telefonja, holott nem vagyok benne a telefonkönyvében. Valamelyik android alkalmazást használja aminek egy nagy közös adatbázisa van, ha többen beletesznek valakit (bár lehet 1-től is működik) akkor akinek fent van a telefonján az app akkor kijelzi az ismeretlen hívót. Nem gondoltam volna hogy van aki ilyenbe beletesz.
Ő mondta (ha már ikea) hogy a régi ikeás termékek még strapabíróbbak voltak, a mostaniak már sokkal rosszabbak. Nem tudom milyen volt régen, mostanság néha össze kell rakni 1-2 ikeás terméket. Van ami jónak tűnik de vannak olyan megoldások hogy égnek áll tőlük a hajam. A legdurvább az a 12 mm "vastag" oldalfaló ruhásszekrény volt, bár az nem az ikeából származott. Rátüsszentesz és összecsuklik. Szörnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Google Pixel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ELADÓ LiitoKala LII-PD4 akkumulátor töltő
- Új Dobozos HP 17-cn Nagyképernyős Multimédiás Laptop 17,3" -35% i5-1334U 10Mag 16/512 FHD
- Dell Latitude E7240,12.5",HD,i5-4300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10
- Deepcool CH370 WH + Cooler Master Masterwatt 700
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX1660Ti 6GB!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest