- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
A lenyeges, hogy adja elo az ember, es menyire erzodik lenezesnek. Lehet amit az egyik nem tart sertonek, a masik oldal nagyon is annak erzi.
Lasd az "intelligens" jatekos peldad anno, felem. Ezt mar tobbszor megbeszeltuk, tobb alkalommal is ugy ereztem mar hogy hulyenek vagyok nezve, netan leneztek. Igen , erre meg en agrozom, mint Marty a "nyuszi vagy"-ra.
Az ertelmes vitakat/velemenykulonbseget szeretem. A masokat lenezo, lealazoakat, netan rossz fenyben feltuntetni kivanoakat viszont nagyon nem.
Eq: nem lelki gugyogesre vagyik az ember. De nem is a cinikus direkt labtorlesre.

nolf: egyetertek. Ennek nem itt volt a megfelelo helye, jobb lett volna neki privatban. De ezt o tudja igazan. Viszont meg mindig azt gondolom, hogy nem kizarolag az az egy hozzaszolasod verte ki a biztit, itt ez mar regebb ota gyulik, ha ennyire kifakad az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest