Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
érzéketlen, faragatlan tuskó, igazi kőbunkó. ez vagyok én.
azért hogy nekeverjük össze a szezont a fazonnal, nem lenézem a hölgyet, csak nem értem hogy mitől lesz jobb ha azt csinálja amit. az hogy nem értek valamit és szeretném ha elmagyarázná, szerintem nem említhető egy lapon azzal, ha lenézem.
azért ne kezdjünk már itt nolfot ölni csak azért mert véleményt nyilvánít, esetleg kíváncsi, ha azt a maga paraszt módján is teszi...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 500GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Deepcool Mystique 360 AIO hűtő
- Endorfy eszközök
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest