Hirdetés
- Canon EOS DSLR topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
sanyixXx
üzenetére
"most épp a nőket tenném legfelülre...mármint az ismerősöm tenné!" - tudathasadás?

skacok, életem leghosszadalmasabb adatmentésén vagyok túl. bátyám ősrégi PII-es gépéről mentettük le a fontosabbnak ítélt mp3-ait és dokumentumait. a szükséges nehezítés az volt a dologban, hogy 1. nincs semmilyen hálózatra csatlakozva, 2. a vinyóját nem lehet kiszedni a házból (valami ősrégi Compaq, aminek szvsz forrasztva vannak az oldallapjai, mert nem lehet leszedni őket, max. hidegvágóval), 3. van usb-csatlakozója, de minek, mert egyrészt egy db pendrive-on kívül nem ismert fel mást, másrészt a sebessége alapján az usb 0.00001béta szabvány lehetett
- a hat gigás vinyóról egy giga/két órás sebességgel pakoltam a cuccokat az én laposomra, ahonnan kiírtuk neki cd-re (hogy a discman-je is tudja olvasni)... 
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- a hat gigás vinyóról egy giga/két órás sebességgel pakoltam a cuccokat az én laposomra, ahonnan kiírtuk neki cd-re (hogy a discman-je is tudja olvasni)...