Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Micsoda világot élünk. A mi időnkben a csajok át se öltöztek tesiórára, mert mindegyiknek felmentése volt, a fura hetente jelentkező menstruációs panaszaik miatt. Manapság meg már futnak is? Megáll az eszem.
Mi azért kijártunk még télen is a 30 centis hóba sapkában, pólóban, rövidgatyában, kínai tornacsukában focizni. annak különösen örültünk, mikor valaki becsúszott szemből, és teleszórta a lábunkszárát hóval. a vége felé már le se olvadt róla, úgy kellett leverni mikor mentünk befelé. Aztán odabent hirtelen le akart szakadni, akkor néztük hogy tiszta sárga meg zöld a sípcsontunknál.
Kajakra fagyási sérülés lett. Engedtük rá a langyos vizet, de marha csúnya volt pár napig. Én attól féltem maradandó lesz, de megúsztuk.
Aktív témák
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kajakra fagyási sérülés lett. Engedtük rá a langyos vizet, de marha csúnya volt pár napig. Én attól féltem maradandó lesz, de megúsztuk.