Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
figyelj tildy,
én szeretnék segíteni (sőt, legjobban azt szeretném, ha nem kellene segíteni neked)
induljunk ki ebből az alapállásból (szerintem pozitív)namármost: engeded te, h bárki is segítsen? nem. kell-e neked, h idekiálthasd, h segítség? igen. de engeded-e.. (goto 1 kérdés)
körülbelül így működsz (és nem ma, mert depressziós vagy)De ma midnen összedőlt. Az életem. Kapis? - természetesen nem kapis, hisz fogalmam sem lehet arról, miről beszélsz. a mértékét is te láttatod. és a saját prizma ilyenkor mindig torz, mindig (mindenkié)
mit mondhatnánk?
lehet, h összedőlt.
lehet, h nem.a megoldások szanaszét hevernek
én pl az alkoholizmust választottam
ps.
nekem eddig négyszer dőlt össze az életem. de tényleg.
és mindegyik igaz volt!!!
ahogy most a tied -
venember83
nagyúr
Nem szeretnék tanácsot adni, mert max arra leszek jó, hogy levezesd a dühöd (bár az is eredmény, nem is kicsi) de egy kis változás, ahogy a fehér farkas is mondta jót tud tenni. Mostantól nem szólok bele a témába, mert az az érzésem csak jobban felhúzlak, az pedig abszolút nem célom.
-
az a baj, hogy túlságosan komolyan veszel mindent és nem tudod úgy elfogadni a dolgokat ahogy vannak. Ez van ezt kell szeretni oszt jóidő, örülj annak aminek lehet, ne azon bánkódj ami szar,nem lehecc ennyire pesszimista
. Hameg nem találod itthon a helyed akkor menj, de akkor úgy menj, hogy örülj is neki. valaminek mindíg lehet örülni 
Aktív témák
Hirdetés
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ultimea nova s90 7.1 4 körübelül 1-éves !!!!!
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
- BONTATLAN Apple MacBook Air 13" M4 10CPU / 8GPU / 16GB RAM / 256 GB + 3 Év garancia
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- TP-Link TX401 PCIe Hálózati Kártya - 10Gigabit!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Hameg nem találod itthon a helyed akkor menj, de akkor úgy menj, hogy örülj is neki. valaminek mindíg lehet örülni