- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Kb 3 éve nagyon bedurrant a bal fölső 4-es vagy 5-ös, aludni is csak algopirinnel tudtam, és csak egy pici szürkeség látszott rajta. Akkor muszáj voltam elmenni dokihoz, aki meglepetésszerűen beinjekciózott(azt hittem töméshez is kell) majd villanás alatt gyökérkezelte. Mire észbekaptam és kérdeztem mi van, már ott tátongott a nagy luk. Aztán egy lendülettel az 5-öst is kezelni kellett, és hát két egymás melletti fog gyökérkezelése kb másfél hónap alatt, nem volt épp kellemetes időtöltés, a végén már jobban fájt a szám az adag érzéstelenítőktől, mint maga a kezelés. Legalábbis a kezelést 5 percig éreztem, az érzéstelenítő meg napokig nyomta ahova beszúrta. Azóta kippkopp nem fájt semelyik hálistennek.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Lenovo Legion Y540-15IRH
- GIGABYTE RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.01.14. -ig - Eladó!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2028.05.09. First Phone vásárlás
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest