Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Hővezető paszták
- Androidos tablet topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Épp azért mert te más vagy mint azok akikről írsz, ezért fognak normális lányok megtalálni. Az első tényleg nem szokott jó lenni, mert előbb történik meg, minthogy egy lány megismerje a saját testét, és az orgazmuskézsége még fejletlen. Én amikor nagyon szerelmes voltam, és a szexnél a lélek és a test is maximálisan ott volt, és a srác se volt béna, akkor is csak kb. a 2O-adik együttlétnél volt orgazmusom. Sok sok gyakorlás kellett ahhoz, hogy irányítani tudjam valamennyire ezt a dolgot. A lányoknál így megy. Sajnálom azokat akik azt hiszik hogyha lefekszenek valakivel egy mámoros éjszakán, már szerelmes is belé a fiú. Ez főleg azoknál fordul elő, akik kevés szeretetet, odafigyelést kapnak, vagy intézetben nőnek fel. Ezt azért merem így mondani, mert ez a tapasztalatom. De egy két hasonló fiúval is találkoztam.
yetike: aki látott már az megmondhatja...
Mennem kell megjöttek az ivócimborák!
Jóéjt mindenkinek! -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Bazzeg, gugliznom kellett, hogy mi a rák az a "raccsolós"

Hát nem mondtam, hogy manapság ez lenne a trendi, vagy elterjedt. Nekem annak idején még úgy jött ki a lépés, hogy azzal, akibe szerelmes voltam, bár, hogy őszinte legyek, nem voltunk kölcsönösen az elsők egymásnak ( a Drága anno már egy egész szép életpályával büszkélkedhetett, igaz sose titkolta, beszéltünk is róla)
Lassan átmegyek önfényezésbe, de én még azok közé tartozom, akik olyan nőkkel fekszenek le, akikbe szerelmes vagyok ( Jóóóvan, azért volt kivétel, de nem jellemző rám
)
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jóéjt mindenkinek!

)