Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két táblával jön le a hegyről az Oppo
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
CactuS
üzenetére
Én sose birtam. Próbálkoztam, de párszor úgy részegre ittam magam, hogy nem tudtam magamról, csak mesélték mi volt. Undorítónak találtam magam
Nem birom és ennyi, nem is iszok inkább. Mentes sört iszok elég sokat, oltja a szomjam, meg 1-1 kis pohár Baileys lecsúszik évente egyszer, újévkor meg egy pohár pezsgő. Nincs is rám jó hatással, 1 üveg sörtől is azonnal bedepizek, a felestől meg egyből berúgok és KO. Minden jel szerint nem nekem való 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INTEL 1700-as alaplapok
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- Eladó Xiaomi 15T Pro Dual SIM, kártyafüggetlen okostelefon
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem birom és ennyi, nem is iszok inkább. Mentes sört iszok elég sokat, oltja a szomjam, meg 1-1 kis pohár Baileys lecsúszik évente egyszer, újévkor meg egy pohár pezsgő. Nincs is rám jó hatással, 1 üveg sörtől is azonnal bedepizek, a felestől meg egyből berúgok és KO. Minden jel szerint nem nekem való