Hirdetés
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A 850-es egy olyan gép, amiért odadnám a bal herémet is - csak senki nem akar így cserélni velem

A megjelenése valami fergeteges, hosszú, lapos orr, a motorháztető alatt a 12 hengeres V motor, ami úgy duruzsol, hogy az embernek a szőr feláll a hátán tőle... Csodálatos

Aki szert tesz rá, az nem fog vele gumit füstöltetni, az hétszentség... Nem a hülyegyerekek játékszere, mind-mind egy-egy műalkotás - ha nő lenne, akkor az abszolut topmodell lenne - legalábbis nálam...

Szeptemberben Sopronban alig tudtam elszakadni a 850-esektől, körbe lettek fényképezve párszor

Ja, van feketeleves is, állítólag horror a fenntartása, iszonyat költségek vannak és nem is nagyon értenek hozzá, mert ritka jószág
-
válasz
venember83
üzenetére
Miért kérded, hogy hallottam-e a gt-kről? Az opel gt az szép is...
A vectra (első lámpát leszámítva) szerintem szép. Főleg élőben. Főleg, hogy öreguras családi autónak néz ki... A g astra meg kifejezetten jól néz ki elölről szerintem. És nem is 180-at megy.A vectra gts egy nagy teljesítményű túrakocsi. De még így is van 800-1000 kiló előnye a vele egyméretű bmw-kkel szemben.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
de nem is sportosnak szánt autó...
viszont a C2, az eléggé szép... Mármint Vectra C2...
Nem egy ALFA, de igen guszta...
Aktív témák
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bittorrent topik
- Mikrotik routerek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest