Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ezen a stádiumon már túlvagyok. A jó csajokat már mind leszólítottam, de nemigen lehettem az esetük, mert rövid úton leráztak. A kevésbé jó csajokat leszólítottam, de mindegyiknek van barátja már 5 éve és hűségesek. A nem jó csajokat nem szólítom le, vagy ha mégis, akkor nem azt akarom tőlük amit a jó csajoktól. Leginkább semmit nem akarok tőlük.
A normális csajok meg egy külön téma. Hogy jó is legyen meg normális is...hát nehéz ügy. Ennyire nem nagy ez a város.
De azt már kifejtettem, nem akarom megint, hogy a normális jó csajok vagy fiatalok, és pasiznak ahogy tudnak mert megtehetik, vagy érettebbek, és épp a hosszú kapcsolatukban vannak benne, ami épp 4-7 éve tart, vagy épp nemrég ért véget a hosszú kapcsolatuk, ami után nemakarnak komoly kapcsolatot, csak vadászgatnak, de nem kifejezetten az olyan lúzertípusokra mint én. Mert ezek alapján mégiscsak lúzer lehetek.
Már megint túlbonyolítotam..
Bubu: ja, kb ez az állapot.
Aktív témák
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs