Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
vágányzár
üzenetére
Mindkét nagyanyám falun lakik, és egyiknél sincs fürdőszoba, vagy benti véce(ezt így kell mondani
) tehát csecsszopó korom óta szoktatva vagyok a pottyantós budi fenséges és valódi élvezetének apró ízlelgetéséhez
És abból az egyik még ez a nagy betongyűrűs derítős változat, az 1.1-es verzió. Szomszédok kérdezték is, hogy mikor ürítették legutóbb, mondtuk, tán csak nem csípi az úri orrocskájukat a szarszag kérnémtisztelettel? Aztán nekem nagyanyám megsúgta, hogy van annak mán vagy 30 éve is, dehát jó nagy az a betongyűrű.
De ez még mind semmi ahhoz képest, amit a Kál-Kápolnai vasútállomáson tapasztaltam e témában. Az bár nem potyis intézmény legalábbis eredeti tervek szerint, de jelenleg úgy nézett ki, hogy pisoárok leverve, csapok, vizescuccok ellopva, villany drótostól falból kitépve, és az egyszem ülős porcelánszék az a legsötétebb sarokban van. Még elcíptem a naplementét, így legalább odataláltam. Ámde a végén derült ki, hogy a porcelánszékbe, vagy abból ki, semmilyen jellegű cső nem vezet. Szerintem évek óta.
A Hajdúszoboszlón tapasztaltak csak a második helyre elegendőek, bár ott muszáj volt a buszfordulóig kimennem, mert ott viszont éjszaka már bemenni sem tudtam, bár kulcsot azt kaptam.
A harmadik helyezett egy egzotik budi, Ulcinjben Montenegróban, az albán határtól 10 km-re, az utolsó civilizáltabb városban a kisstrand szélén a sziklák alatt megbújik egy ilyen intézmény, ahol 35 cent ellenében kapsz papírt, és bebocsátást, de tanács az arrajáróknak, csak a hátulról másodkat próbálják ki, mert egyedül abban a fülkében van csésze azok közül amin van ajtó. És van 6 fülke. Meg 8 centis állóvíz mindenhol. Ja, és mosogatószer a csapnál. De a pénzszedő kissrácok elé kirakott 20 tekercs papír egyike sem ismeri a szárazság szót.
Aktív témák
- OLED TV topic
- Yettel topik
- Asztalos klub
- Kempingezés és sátrazás
- Crimson Desert
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- Eladó keveset használt, kitünő állapotban lévő Xbox Elite vezeték nélküli kontroller, Series 2
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) tehát csecsszopó korom óta szoktatva vagyok a pottyantós budi fenséges és valódi élvezetének apró ízlelgetéséhez
És abból az egyik még ez a nagy betongyűrűs derítős változat, az 1.1-es verzió. Szomszédok kérdezték is, hogy mikor ürítették legutóbb, mondtuk, tán csak nem csípi az úri orrocskájukat a szarszag kérnémtisztelettel? Aztán nekem nagyanyám megsúgta, hogy van annak mán vagy 30 éve is, dehát jó nagy az a betongyűrű.