Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen videókártyát?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
A fürdetés mindig kritikus egy macskánál - iszonyat, hogy mit tudnak nyalakodni egy-egy lubickolás után...Egy alakalommal azt hittem katasztrófa fenyegeti a lakást - de aztán időben kiderült, hogy csak a macska sziszeg úgy, mint a törött gázcső

Ha már macskás sztorik - olvastam a logouton egy tuti cikkecskét valaki macskájának a nemi életáéről - szét rötyögtem a búrámat a sztorin és a nyelvezetén - de egyszerűen nem ugrik be, hogy ki követte el
A lényeg az volt, hogy a tisztelt gazdi örömmel újságolta a szomszédjának, hogy most aztán örülhet, mert az ő macskája elrendezte a másik macskáját és hamarosan szaporulat várható, mire a szomszéd hahótázva felvilágosította, hogy maximum méhen kívüli terhes lehet a macskája, merthogy az is kandúr.... -
Kidus
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Ugyan, meg o kert bocsanatot

Nekem az tetszik, hogy akarmennyire kapaszkodik belem furdetes kozben, sosem hasznalja a karmait, az meg, hogy harapjon, elkepzelhetetlen.
Persze jatekbol, az mas
Karomvagas is annyi, hogy magam melle ultetem, es levagom az osszeset, es kesz.
Tabletta torkan lenyomas szinten csak annyi, hogy szepen kinyitom a szajat, tabi be, szaja becsuk, nincs semmifele hiszteria.
Tokeletesen emberszereto allat.
Aktív témák
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-32
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A fürdetés mindig kritikus egy macskánál - iszonyat, hogy mit tudnak nyalakodni egy-egy lubickolás után...