Hirdetés
- Projektor topic
- XMLTV EPG letöltő progi
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
A fürdetés mindig kritikus egy macskánál - iszonyat, hogy mit tudnak nyalakodni egy-egy lubickolás után...Egy alakalommal azt hittem katasztrófa fenyegeti a lakást - de aztán időben kiderült, hogy csak a macska sziszeg úgy, mint a törött gázcső

Ha már macskás sztorik - olvastam a logouton egy tuti cikkecskét valaki macskájának a nemi életáéről - szét rötyögtem a búrámat a sztorin és a nyelvezetén - de egyszerűen nem ugrik be, hogy ki követte el
A lényeg az volt, hogy a tisztelt gazdi örömmel újságolta a szomszédjának, hogy most aztán örülhet, mert az ő macskája elrendezte a másik macskáját és hamarosan szaporulat várható, mire a szomszéd hahótázva felvilágosította, hogy maximum méhen kívüli terhes lehet a macskája, merthogy az is kandúr.... -
Kidus
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Ugyan, meg o kert bocsanatot

Nekem az tetszik, hogy akarmennyire kapaszkodik belem furdetes kozben, sosem hasznalja a karmait, az meg, hogy harapjon, elkepzelhetetlen.
Persze jatekbol, az mas
Karomvagas is annyi, hogy magam melle ultetem, es levagom az osszeset, es kesz.
Tabletta torkan lenyomas szinten csak annyi, hogy szepen kinyitom a szajat, tabi be, szaja becsuk, nincs semmifele hiszteria.
Tokeletesen emberszereto allat.
Aktív témák
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Projektor topic
- ASUS routerek
- Linux Mint
- XMLTV EPG letöltő progi
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A fürdetés mindig kritikus egy macskánál - iszonyat, hogy mit tudnak nyalakodni egy-egy lubickolás után...