Hirdetés
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- OLED TV topic
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
mondom, h nincs probléma, és ezt onnan tudom, h még mossenem józanodtam ki

(jah, kár, next time)nos, mondjuk úgy, h amióta le akarom játszani a kill'em all-t, azóta hallgatni sem bírom - így, ebben a formában átmegy valami abból a tömény failure-fílingből, amit érzek? : )))))))))))
-
Lord Zero
addikt
most mi bajod azzal, h szereti a telet?
hó van, latyak volt, sár lesz - ténykérdés, független attól, h undorító vagy sem
megadjuk magunkat
(nem is értem, miről beszéltek)az eszkimók idióta igluban laknak, a busmanok meg sosem alszanak földrehajtott fejjel - undorító, és a siker, h meggyőzzem őket erről, garantált - nálam az igazság nagy kristálygömbje, látom benne
lol -
Lord Zero
addikt
lol, komoly munkahelyi email-öttecsmentek

-
Lord Zero
addikt
nem tudja vki pontosan, h az M7 mely pontjain (km) leledzenek ezek a ravasz traffipax cuccok?
és késő délután is működnek? : )) esőben, ködben, fáradhatatlanul? a szemetek.. -
Lord Zero
addikt
válasz
venember83
üzenetére
én kivételesen bent ülök a cégnél és dolgozom
végülis... hm.. ez megér egy postot... -
Lord Zero
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
amikor még benzines autóm volt, párszor - ilyen empíriagyarapító lendületből - tankoltam v-powert
valóban kevesebbet fogyasztott - természetesen nem annyival, h a sima 95 és v-power közötti árrés megtérüljön -, megtáltosodni nem táltosodott meg (1.6os motor volt, csodákat nem vártam) -
Lord Zero
addikt
oké, hogy szodoma és gomorra szele át-átlengi a topikot olykor, nade ilyen korán kezditek?
süvít a kéj, rossz rátoknézni : )) -
Lord Zero
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
késtél
mákészvégeja, a helyzet, akkor, ott nem engedte meg h megemlítsem, de most csak ketten vagyunk: baze, mindig a kubai csajjal ütemezzzzzzzéééé
nem is értem, eddig mérnem, aszittem barátok vagyunk
pffff
: ))))))))))szerk.
bolondember: nem olyan vészes, klittykalty, csak kicsit nehézkes az itemkezelése, szerintem (cserébe viszont pár kiloból - vs gigák - meg lett oldozgatva, fasza) -
Lord Zero
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
a kábelt összekötöd a borotvával, az elemet beteszed a borotvába, kiveszed belőle, beteszed a fogkefébe, fogkefére fogkrém
a kagyló fölötti tükörben (de csak miután van melegvíz, ergo gőz) megnézed a széf kódjáta kádba én se tudok bejutni : )))
szerk.
lol, nem is kell, elég ha ráklikkelsz, miután van melegvized (gyufával befűtesz a gázbojlerbe), és ha azelőtt mindennel megvagy (értsd: fogmosás, óvszer a lakatos szekrényből), ajtóra klikk, és gratulálnak -
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
mennyire?
egyszer régen már írtad, h kipróbáltad, akkor az valami észveszejtően soknak tűnt (így rémlik) -
Lord Zero
addikt
vajon éljem-e meg sokkhatásként, h mikor beléptem neduddki ajtaján, épp egy kubai lány lábai között bazmegolt, h lazíts, lazíts..!??
és ha igen, legyen maradandó? -
Lord Zero
addikt
válasz
djtoomi
üzenetére
toomi, kicsit sem érzed.. hm, érdekesnek, h egy hardveroldalon felsorolod azokat a női nemiszerveket, amiket megtanultál?
szerk.
és - h stílszerű legyek - vért kíván, h a menstruációról sehol egy kanyit nem írnak, és a gugli sem működik, és egyáltalán -
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
ha ott az a virtuabúra, akkor miért kell a monitor?
amúgy kurvajól néz ki : ))
kéne, kettő -
Lord Zero
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
alvafórumozás
ne mondd, h új a fogalom -
Lord Zero
addikt
válasz
venember83
üzenetére
sovány 3 (mármint óra) (mármint amit aludtam)
vagy már nem tart a verseny?
zzzz -
Lord Zero
addikt
válasz
vágányzár
üzenetére
értem szavad, pecsét a bizalom..
sokan sokféleképpen magyarázták, evolúció, gravitáció, zuhanás, föl, le.. de nem, de nem, a kollektív tudatalatti nem más, mint a csikló makróobjektívvel bandzsán az életre szusszanó kéregbe exponált tágranyílt képe, örökkön odasütve
őrizd a titkot -
Lord Zero
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
csak ha érdekel mi mindent hordtunk össze rólad

-
Lord Zero
addikt
mennyetekmáalunni
a szabad akarat olyan illúzió, amit két elektródával fodrossá lehet koncolni
hát ígyszerk.
ah, és fatal error van a hűtőben : (((( -
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
ez most olyan operás rész, mikor a vérehullók még szépen elköszönnek, mielőtt enyésznek?
ennyi jóccakázást egyszerre nem bírok feldolgozni!! -
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
és ez szerinted szebb, mint amit megtörtél? : )
-
Lord Zero
addikt
válasz
Hujikolp
üzenetére
a családfa bemutatása konkrétan arról szól, h elsorolod a felmenőid nevét, majd az ő felmenőiknek a neveit, majd az ő felmenőikét, etc.. ?
ha csak kettes, hármas szinten kell, akkor csak a nagyszülőkig menj vissza, a negyedik generációt hagydesküszöm nem értem, mit tudnánk segíteni..
-
Lord Zero
addikt
a krónikus insomniában az a kurvajó, h egy rohadtnagy tucskoslucskos fröcsögőscuppogós szivaccsal összemossák a szép kis kontűrt, amit aszittél van real/unreal között
akkor tehát ez most egy igazi kötél itt, vagy sem?
-
Lord Zero
addikt
válasz
venember83
üzenetére
a lövészárok miért nem jó?
mit lehet nyerni amúgy? : ) -
Lord Zero
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
erre most meg fogja csinálni, azt tudod ugye? : )))
winner: ez nem ötlet, ez fohász

-
Lord Zero
addikt
ni, egy brendnyú felfedezés (talán másoknak nem az, nekem igen): faster visszajött!
ezdejó! (talán másoknak nem az, nekem igen) -
Lord Zero
addikt
válasz
venember83
üzenetére
fú.. a kisfiam megőrülne érte...
ha blacksoulnak nem kell, én viszem : ) -
Lord Zero
addikt
válasz
Gambit
üzenetére
ajh, de rossz csapás ez...
te első körben nem leköcsögözted őt, hanem hamar (nem gyorsan, hamar) bedobtál egy blikkdiagnózist (amúgy komolyan hangzott, hihető volt, h tényleg így sztereotipizálsz : )) - a későbbi köcsögözéssel viszont ravaszul élét vetted ennek, h jah, hát ez ilyen), amire várható volt (nyilván tudtad), h lesz ugrabugra
A köcsögöket leköcsögözik. Ez egy ilyen világ - igenis, értettem, jól hangzik, teljesen egyetértek. de már le lett köcsögözve. egyszer. meg kétszer. meg még négyszázszor. szóval valahogy.. hm, hogyismondjamcsak.. nem hordoz információt.. (és jelzem: oly finom e megfogalmazás, mint szerető júliai lehelet egy rómeói ajakon.. )
baj, h szerintem nem akkora poén, h kartellbe és falkába verődünk egy szerencsétlen körül, és nyomjuk (újra, vigyázva, h rímeljen az ezelőtt már iksz alkalommal nyomottakkal) a vá, szerintem buzi, aha, tényleg , biztos transzvesztita is, juj, ez jó, szerintem meg a csőbe veri ki, amit a stirling motorból szerelt ki, tényleg, talán még a macskáját is kúrogatja, hihi vihogás?
nem azért nem poén, mert nem szellemes (nyilván az, hisz mi más is lehetne szellemmel teltebb, mint ugyanazon jelenségre kitalálni egy ötvenharmadik szinonimát, a lényeg, h plasztikus legyen és emészthető, mindenki számára), hanem mert ezzel kvázi te éred el az ő célját.
meg hát ugye.. hatalmas csellendzs..ps.
elnézést, h csak most reagáltam, de azóta nem szájnoltam befele ide, na, hát, hiba az mindig akad
-
Lord Zero
addikt
válasz
Gambit
üzenetére
Majdnem biztos, hogy a gyerek vagy homokos, vagy impotens - nincs értelme ilyen hibát elkövetnünk, h eképp diagnosztizáljuk, hidd el
semmiféle összefügést nem vélek felfedezni egy nyilvánvalóan túlcsorduló neurotranszmiterekkel küzdő egyén efféle magatartása és a szexuális orientáció között
a szakirodalomban sehol sincs levésve, h aki hülye, az buzi - így is mondhatnám -
-
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
semmi gond.. jobb, h tisztáztad, mindenki azt számolta épp..
; ]]]] -
Lord Zero
addikt
elnézést, de szabadna megjegyeznem, h ezen hozzászólásod kifejezetten azt sugallja, h pusztán egy okozatra hagyatkozva foglaltál állást, az ok ismeretének teljes hiányában..(mindezt hangsúllyal...)
hm, érdekes, érdekesszerk. písz, meg minden, csak mondom, mily különös érv..
-
Lord Zero
addikt
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

rulzik
jah, de ma éjjel annyira nem is..