- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Akciókamerák
- Projektor topic
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- LG LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
''..blablabla. Ja, egyébként a számom: 06-... Üdv BS'' ?
Csak így lazán?
iwiwen megtaláltam, írtam. Válaszolt, a végén kérdezett. Majd a következőben megint kérdezett valamit. Ha zaklatásnak venné, és nem akarná hogy írjak, akkor vagy megírná, vagy nem kérdezne vissza(nem érdeklődne), vagy egyszerűen nem írna vissza. (Illetve remélem hogy logikus a gondolkodásom) Csak a sok kérdezz-felelekben nehogy elfogyjon a lendület. Ezt nem akarom.
Na jó, akkor ha válaszol reggel ha nem, akkor holnap elkérem a számát, de egyúttal leírom, hogy ha mégsem szeretné megadni, akkor az enyém az : 06-...
Megdumáltatok, most már akkor talán aludni is tudok
Tegnap eszembejutott, hogy mi van ha olvassa a PH-t
Vagy nem is ő, hanem ismerőse, és ráismer. Mert akkor végem szerintem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja, és jóccakát!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2028.05.09. First Phone vásárlás
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- GIGABYTE RTX 2070 SUPER 8GB GDDR6 GAMING OC 3X WHITE Eladó!
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 TUF GAMING OC Eladó!
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak így lazán?
Vagy nem is ő, hanem ismerőse, és ráismer. Mert akkor végem szerintem ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)