Aktív témák
-
poffsoft
veterán
C sak csöndesen kérdezném, ha minden évben legyalulja egy kisebb szél a házakat, próbáltak-e felétek már kőből építeni házat ???
Fejlesztik ugye a hurrikánbiztos szeget, nemtom mennyi milliárdba lesz, de erről eszembe jut a nasa-s urbanlegend:
A nasa erőforrást nem kímélve 10 éva latt kifejlesztette a súlytalanságban is működö golyóstollat.
A ruszkik grafitceruzát használtak...
/persze azért részvétem a károsultaknak, éjjel itthon villámvihar volt, amikor 1,5 -nél járt a centrum, az is elég volt, hát még ha trópusi vihar is jött volna vele, zokogott volna az egész család.../![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Thulcandra
senior tag
Tudom nem vicces, de valahogy mégis: nem értem embereket minek építkezenek ilyen területre és miért így?
Nem csoda hogy elviszi azokat a házakat meg a tetőt, mert egyszerűen szarul vannak megépítve, azok a házak olyan helyre valók ahol max 50 km/h szél fúj...
Hollandokat is nehéz megérteni, a folytonos harcukat a tengerrel, mondjuk felnézek rájuk, mert emberfeletti kb. amit művelnek azért, hogy ne ússzon el fél hollandia, de akkor is az egész egy szélmalomharc...
Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Star Trek
- Grim Dawn
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)