- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
Aktív témák
-
Zordkaszás
senior tag
Van tippem...
Itt most az ilyen extra cuccokról van szó. Mert ha nem megy a telefonos riasztó és kirabolják a házat, az még elmegy. (bár így is jónéhány ügyben hagytam jóvá a hűség elengedését, mert elfelejtették tájékoztatni az előfizetőt, hogy a risztóját akár ki is kapcsolhatja...)
De itt emberéletről van szó. Még ha van mobilja valakinek akkor talán oké, bár azon is lassabb a mentőket hívni, mint ezen az automata rendszeren.
Ennyire fontos az a 3-4k HUF, amit egy új telefon előfizetésért kap az üzletkötő? Ennyit számít neki egy ember élete? Jó, nyilvánvalóan kicsi az esélye, hogy pont internet- vagy áramszünet esetén lesz rosszul valaki. Meg attól, hogy rábeszélte a VOIP-ra még nem ölte meg azt a szerencsétlen nyugdíjast, csak olyan rossz érzés. Legalábbis nekem. Lehet ezért nem vagyok VOIPos házaló ügynök?
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Linux Mint
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4690, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest